Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΜΥΚΟΝΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

"Δρώ Για Μένα Home Edition"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Δρώ Για Μένα Home Edition"

0.0
Περιγραφή
Στο εργαστήρι "ΔΡώΜΕΝΑ", με την υπογραφή και τον συντονισμό της εμψυχώτριας Παιδαγωγικής Θεάτρου και Κοινωνικής Λειτουργού Στέφης Θεοδότου λειτουργούν δωρεάν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το σπίτι.

Κατανοώντας την αδιάλειπτη ανάγκη των παιδιών να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν δημιουργικά μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερη καθημερινότητα που βιώνουμε, τα "ΔΡώΜΕΝΑ" νιώθουν την ανάγκη και την υποχρέωση να συνεισφέρουν στην καλλιτεχνική καλλιέργεια των παιδιών.

Γι’ αυτό το λόγο δημιούργησαν το δωρεάν πρόγραμμα "Δρώ Για Μένα Home Edition", στο οποίο τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν ως άτυπη ευρύτερη ομάδα από το σπίτι με έναν κοινό θεματικό στόχο κάθε φορά.

Το "Δρω Για Μένα Home Edition" εμπεριέχει δραστηριότητες και ασκήσεις δημιουργικής σκέψης, δημιουργικής γραφής και καλλιτεχνικής (εικαστικής και θεατρικής) έκφρασης.

Στις δραστηριότητες τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν μόνα τους ή σε συνεργασία με τους γονείς τους.

Στόχος αποτελεί να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να συν-κινηθούν και όχι να αναδειχθεί αποκλειστικά κάποιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η παιδαγωγική φιλοσοφία των "ΔΡώΜΕΝΑ" προάγει πάντα την ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής έκφρασης των παιδιών.

Γι’ αυτό τον λόγο το πρόγραμμα δεν αφορά διαγωνισμό, αλλά δημιουργική πρόσκληση.

Επομένως όλες οι ιδέες και οι δημιουργίες των παιδιών αναρτώνται μαζί ως ένδειξη ενίσχυσης της πρωτοβουλίας τους και ως βήμα επικοινωνίας μέσω της Τέχνης.

Έτσι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν την δική τους εμπνευσμένη συμμετοχή και να θαυμάσουν την τέχνη όλων των διαδικτυακών τους συμπαικτών.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή:
• Κάνοντας like στη σελίδα των ΔΡώΜΕΝΑ στο facebook
• Στέλνοντας σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα των ΔΡώΜΕΝΑ στο fb: ονοματεπώνυμο γονέα, mail επικοινωνίας, μικρό όνομα παιδιού

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020