Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο σπίτι - εκπαιδευτικές δράσεις

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο σπίτι - εκπαιδευτικές δράσεις

0.0
Περιγραφή
Με το πρόγραμμα "Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο σπίτι" παροτρύνονται τα παιδιά να εξερευνούν τα εκπαιδευτικά έντυπα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΕΜΣΤ και να γίνονται δημιουργικοί.

Από τις πλατφόρμες του μουσείου στο facebook και το instagram – EMST Athens – θα δίνεται το όνομα ενός καλλιτέχνη και ο τίτλος του έργου του, καθώς και το αντίστοιχο εκπαιδευτικό έντυπο στο οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Με αφορμή τα όσα θα διαβάσετε μόνοι σας ή παρέα με τους γονείς σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σύγχρονα έργα (ζωγραφιές, κατασκευές, βίντεο) και να τα στείλετε σε μορφή jpg ή βίντεο στο [email protected] με θέμα ΕΜΣΤ στο σπίτι, συμπεριλαμβάνοντας μέσα στο email το μικρό σας όνομα, την ηλικία σας, την περιοχή που μένετε και τον τίτλο του έργου.

Τα έργα αυτά θα αναρτώνται στο facebook και το instagram του ΕΜΣΤ.

Βρείτε το εκπαιδευτικό υλικό εδώ.

Κάθε άνθρωπος είναι ένα έργο τέχνης
Η εγκατάσταση Slumber, 1994 της Τζανίν Αντονί ενέπνευσε την Zainab να υφάνει τα όνειρά της για το μέλλον της, ο Amin μας μεταφέρει στο Ιράν με το Σουηδικό ιπτάμενο χαλί, 2001 του Κωστή Βελώνη για να γιορτάσουμε μαζί το Νουρούζ, τη γιορτή της άνοιξης, η Maya ταυτίστηκε με Το καμακωμένο ψάρι, 1985 του Κώστα Τσόκλη.

Η σύγχρονη τέχνη εμπνέει, ανακινεί συναισθήματα, μνήμες από το παρελθόν και όνειρα για το μέλλον.
Στο facebook και το instagram του ΕΜΣΤ θα αναρτούνται ιστορίες συνυφασμένες με έργα της συλλογής του ΕΜΣΤ, όπως τις διηγούνται όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα Face Forward …into my home.

Μπορείτε να στείλετε και τη δική σας ιστορία, ανώνυμα ή επώνυμα, στο [email protected] και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΕΜΣΤ θα μοιράζεται με όλους.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021