Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός

Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός

0.0
Περιγραφή
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού θεσμοθετεί φέτος το καλοκαίρι το πρόγραμμα Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός συνδέοντας την αρχαία ελληνική παράδοση με το σύγχρονο πολιτισμό.

Τοποθεσίες μεγάλης ιστορικής σημασίας και αρχαιολογικής αξίας θα φιλοξενήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, με περισσότερες από 265 εκδηλώσεις σε 120 αρχαιολογικούς χώρους και σε περισσότερες από 41 περιφερειακές ενότητες της χώρας, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφάλειας των θεατών και του προσωπικού.

Δεκατρείς καλλιτεχνικοί οργανισμοί: Εθνικό Θέατρο, Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ΜΟMus, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Οργανισμός Πολιτισμού ΝΕΟΝ, Λύκειο Ελληνίδων, Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης, συμμετέχουν στο πρόγραμμα Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός με εκδηλώσεις που παρουσιάζουν όλο το εύρος του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμο

Αναλυτικό πρόγραμμα.


Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Καθημερινά 00:00 - 23:59

18 Ιουλίου 2020 - 30 Σεπτεμβρίου 2020

Εισιτήρια

Οι εκδηλώσεις αυτές δεν θα έχουν εισιτήριο, προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού. Το μόνο αντίτιμο θα είναι το εισιτήριο στον κάθε αρχαιολογικό χώρο.

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης.
Προκρατήσεις εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020