Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Thessaloniki Queer Arts Festival 2019

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Thessaloniki Queer Arts Festival 2019

0.0
Περιγραφή
To Thessaloniki Queer Arts Festival [TQAF] 2019 θα περιλαμβάνει 16 ημέρες δραστηριοτήτων και εκθέσεων. Το φεστιβάλ θα φέρει σε επαφή καλλιτέχνες, ακτιβιστές και εκπαιδευτικούς από όλον τον κόσμο για να εξετάσει τον έρωτα, το queerness και τις ανησυχίες και εμπειρίες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μέσω καλλιτεχνικών πρακτικών.

Τι είναι το Thessaloniki Queer Arts Festival?

To Thessaloniki Queer Arts Festival (TQAF) είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει να μεταμορφώσει τις βαθιά ριζωμένες παρανοήσεις προς την queer και LGBT κοινότητα μέσω καλλιτεχνικών και πολισμικών πρακτικών. Το φεστιβάλ ιδρύθηκε από τον Θωμά Διάφα και μια αφοσιωμένη ομάδα εθελοντών, οι οποίοι παρέχουν σε queer καλλιτέχνες πλατφόρμες εξερεύνησης κοινωνικό-πολιτισμικών φαινομένων που σχετίζονται με την εμπειρική queer ταυτότητα. Το TQAF βασίζεται σε ένα συνεργατικό μοντέλο λειτουργίας ως προς την επιμέλεια του φεστιβάλ.

Η κατεύθυνση του φεστιβάλ ορίζεται από την πεποίθηση ότι η τέχνη έχει την ισχύ να ανοίξει νέες λεωφόρους επικοινωνίας και να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ διαφορετικών κοινωνικών ομάδων και ατόμων. Το TQAF στοχεύει να ενθαρρύνει το διάλογο και να αναπτύξει εναλλακτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση των κοινωνικών διακρίσεων.

Τον Ιούνιο του 2019, το TQAF θα παρουσιάσει ένα 16-ήμερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Καλλιτέχνες, ερευνητές, εκπαιδευτικοί, μουσικοί και ακτιβιστές από όλον τον κόσμο θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να εξετάσουν τι είναι queer, τι είναι έρωτας, και πώς λειτουργούμε κοινωνικά ως ερωτευμένοι queers.

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020