Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική

Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα για καλό σκοπό

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα για καλό σκοπό

0.0
Περιγραφή
Μεγάλη συναυλία με τον Θεσσαλονικιό ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα, οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.00 στο ΔΑΚ " Βούλα Πατουλίδου".

Ο Κώστας Μακεδόνας είναι ένας λαϊκός και όχι μόνο ερμηνευτής, ο οποίος απογειώνει τα τραγούδια, ενώνεται με το κοινό και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Επί σκηνής μαζί του η Μαίρη Δούτση, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο Γιώργος Φανάρας.

Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με την Μαρινέλλα, αλλά και με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά "Τα πλοία της γραμμής" να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας έρχεται στο Δήμο Ευόσμου, και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές ... από το κλασικό πια "Κόκκινα Γυαλιά", το "Ποδήλατο", τη "Λίζα", το "Μόνο μια φορά", τα "Μαργαριτάρια", το "Στον Λευκό τον Πύργο", το "Έπεσε έρωτας" μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν κέφι και χαρά.
Από το πρόγραμμά του δεν θα λείπουν, επίσης, και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Αντί εισιτηρίου προαιρετική προσφορά τροφίμων, φαρμάκων & σχολικών ειδών.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017