Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί
Sleepover - Διανυκτέρευση στα μουσεία για παιδιά 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Sleepover - Διανυκτέρευση στα μουσεία για παιδιά 2019
0.0
Περιγραφή
Το Τμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ της Διεύθυνσης Πολιτισμού-Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη δράση "Sleepover – Διανυκτέρευση στα μουσεία για παιδιά".

Πρόκειται για μία από τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μουσειολογικές πρακτικές, μέσω της οποίας παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Μουσεία της πόλης: συμμετέχουν σε επιλεγμένα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και βιώνουν την ξεχωριστή εμπειρία της διανυκτέρευσης στο χώρο ενός μουσείου.

Φέτος για πρώτη φορά στο πρόγραμμα συμμετέχει το Φαρμακευτικό Μουσείο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και προσφέρεται δωρεάν.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει ελαφρύ βραδινό και πρωινό σνακ, με τη υποστήριξη χορηγών.

Τη δράση υποστηρίζουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης. Συντροφιά στα παιδιά κατά την παραμονή τους στα μουσεία, θα κρατούν μουσειοπαιδαγωγοί, με ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, διαμορφωμένα από το κάθε μουσείο.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19.00 μμ και τελειώνει την επόμενη μέρα το πρωί.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο, μαξιλάρι, παντόφλες, ζεστά και άνετα ρούχα, οδοντόβουρτσα – οδοντόκρεμα. Οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα καθώς θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή των παιδιών τους.

Κάθε παιδί επιτρέπεται να συμμετάσχει μόνο σε ένα μουσείο.

Δείτε που παίζεται (0)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, συστήνεται στους ενδιαφερόμενους γονείς να προβούν άμεσα στη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής η οποία υπάρχει στον σύνδεσμο εδώ.  
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017