Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Σεμινάριο Φωτογραφίας στον "Κήπο"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Σεμινάριο Φωτογραφίας στον "Κήπο"
0.0
Περιγραφή
Ο Κήπος διοργανώνει "Σεμινάριο Φωτογραφίας" με τις βασικές αρχές φωτογραφίας. Ένα σεμινάριο για τους "αρχάριους", για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη φωτογραφία. Για να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια, να μάθουν να διαχειρίζονται και να παίζουν με το φως, να επιλέγουν και να φτιάχνουν το κάδρο τους, να χρησιμοποιούν σωστά το φακό, να ρυθμίζουν κατάλληλα το διάφραγμα, να φωτογραφίζουν δημιουργικά με οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιούν. 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που απαιτούνται ώστε να μπορούν να φωτογραφίζουν με οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιούν. Από κινητό τηλέφωνο έως μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή DSLR.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη φωτογραφία. Η ηλικία δεν περιορίζει και επίσης δεν απαιτείται η κατοχή DSLR.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια σφαιρική γνώση της τέχνης της φωτογραφίας ενώ αναπτύσσουν και άλλες δεξιότητες.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 10 εβδομάδων (19/03 - 27/05/2019) και οι συναντήσεις θα είναι τρίωρες, μία φορά την εβδομάδα (Κάθε Δευτέρα, 19:00-22:00). 
Η συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/3 στις 19:00 παρουσία του εισηγητή Σταύρου Αθανασάκη, που θα λύσει τυχόν απορίες.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο φωτογράφος και retoucher Σταύρος Αθανασάκης. 

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 150€ (135€ φοιτητών/ανέργων). 

Πληροφορίες - εγγραφές:
Κήπος (σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις), Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη - τηλ: 2313078962 (18:00 – 22:00), e: [email protected]/, www.kipos-seminaria.gr
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017