Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Παράλληλες δράσεις και συνεργασίες στο πλαίσιο της έκθεσης Toulouse – Lautrec

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Παράλληλες δράσεις και συνεργασίες στο πλαίσιο της έκθεσης Toulouse – Lautrec

0.0
Περιγραφή

«Τετάρτες Στο Τελλόγλειο»: θέατρο, χορός, μουσική και τραγούδι με αφορμή το έργο του Toulouse - Lautrec.

 

3/11, 10/11, στις 19:30 Νυχτερινός Περίπατος

Μονόλογος βασισμένος στο διήγημα Μοναξιά του Γκυ ντε Μοπασάν. Σκηνοθετική επιμέλεια: Κορίνα Χαρίτου. Ερμηνεύει ο Δημήτρης Όντος.

 

1/12, 15/12, 22/12, στις 19:30 Χορευτικό δρώμενο από το χοροθέατρο Αδράστεια με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από τετραμελή ορχήστρα. Σκηνοθεσία: Άσπα Φούτση - Μαριάνθη Ψωματάκη. Χορογραφία: Μαριάνθη Ψωματάκη. Χορευτές: Αδράστεια.

 

8/12, 15/12, 12/1, 19/1, στις 19:30 Βραδιά ελληνικής οπερέτας

Παράσταση ελληνικής οπερέτας από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ευκλείδης. Μουσική διεύθυνση - μουσική προετοιμασία: Γιάννης Σγούρας. Βοηθός σκηνοθέτη: Μέλα Γεροφώτη. Συμμετέχουν οι φοιτητές της ειδίκευσης μονωδίας και μουσικό σύνολο φοιτητών του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

26/1, στις 19:30 Τουλούζ Λωτρέκ: Η απόλαυση της δυσμορφίας

Δρώμενο από τους μαθητές του B' έτους της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Ανδρέας Βουτσινάς.

 

«Κυριακές Με Τα Παιδιά Στο Τελλόγλειο»: χορός, κουκλοθέατρο, εικαστικές δημιουργίες με αφορμή το έργο του Toulouse - Lautrec.

 

21/11, 28/11, 5/12, 19/12, στις 12:00 Η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού Άσπα Φούτση ζωντανεύει έργα του Toulouse - Lautrec με θέμα το τσίρκο. Χορογραφία: Άσπα Φούτση - Δημήτρης Κυανίδης.

 

19/12, στις 11:00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή με εικαστικές δημιουργίες και θεατρικά δρώμενα από τα Εργαστήρια Δημιουργικής Έκφρασης του Τελλογλείου.

 

9/1, στις 12:00 Fête de la Musique

Παράσταση μαύρου θεάτρου - κουκλοθεάτρου από την ομάδα Hocus Pocus. Σκηνοθεσία: Hocus Pocus. Χορογραφία: Βερονίκη Τσουγκράνη, Τατιάνα Μύρκου. Κουκλοπαίκτες: Βασιλείου Χριστίνα, Βουγίδου Φαίη, Κατσικέα Ναυσικά, Νέδογλου Στέλλα, Σταμάτη Βαγγελιώ, Τουρτόγλου Θεοδοσία και Φρανσέ Αλέγρα.

 

Τμήμα μουσικών σπουδών α.π.θ. Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, οι φίλοι της κρατικής ορχήστρας Θεσσαλονίκης (κ.ο.θ.) και με την υποστήριξη της φροϋδικής εταιρείας βορείου Ελλάδος.

12/11, στις 20:30 ΣΤΟ Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ.

 

Μουσική συναυλία. «Je Ne Sais Quoi» D'après les chansons d' Yvette Guilbert et ses correspondances avec Freud.

Τραγούδι και σύλληψη: Nathalie Joly. Πιάνο: Jean Pierre Gesbert. Παραγωγή: Marche La Route.

 

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Δεκέμβριος - Ιανουάριος, «To lose Lautrec» Δρώμενο χορού με αφορμή την ομώνυμη παράσταση του Χοροθεάτρου του Κ.Θ.Β.Ε. από την ομάδα χορού sinequanon.

 

Μουσείο Κινηματογράφου

Στον εκθεσιακό χώρο του Τελλογλείου προβάλλονται δύο δεκάλεπτα video με αποσπάσματα από ταινίες για τον Toulouse Lautrec και την εποχή του.

 

Εργαστήριο Χαρακτικής

14/11, 21/11, 28/11, 5/12, 12/12, 11:00 – 13:00 Εργαστήριο χαρακτικής για ενήλικες. Υλοποίηση: Γιάννης Καψιδάκης (χαράκτης). Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

 

Toulouse – Lautrec Και Μαγειρική

30/11, στις 19:30 Εκδήλωση με τίτλο «… και ζωγράφιζε γεύσεις», και θέμα ο Toulouse – Lautrec και η τέχνη της μαγειρικής.

 

Οι παράλληλες δράσεις θα πραγματοποιούνται στον εκθεσιακό χώρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.


Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021