Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Ομιλία του Dr. Sahin Alpay με θέμα "Turkish politics and economy under the government of Justice and Development Party"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομιλία του Dr. Sahin Alpay με θέμα "Turkish politics and economy under the government of Justice and Development Party"

0.0
Περιγραφή

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, σας προσκαλούν σε ανοιχτή συζήτηση με ομιλητή τον Dr. Sahin Alpay και θέμα ‘Turkish politics and economy under the government of Justice and Development Party’.

 

Ο Şahin Alpay σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας (1967) και στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης (1981). Από το 1982 μέχρι το 2001 εργάστηκε ως επιμελητής και αρθρογράφος σε μεγάλες εφημερίδες του ημερήσιου τουρκικού τύπου. Διετέλεσε διευθυντής στο Τουρκικό Ίδρυμα Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών (1992) και σύμβουλος του Deniz Baykal, αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (1993). Το 1998, ο Şahin Alpay ήταν επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Princeton, ενώ από το 2001 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Bahcesehir της Κωνσταντινούπολης. Συγχρόνως, αρθρογραφεί στην ‘Zaman’ και ‘Today’s Zaman’, τις εφημερίδες με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Τουρκία.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Καιρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Διευθυντής του Δικτύου Ναυαρίνο.

 

H ομιλία θα γίνει στα αγγλικά.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει το Δίκτυο Ναυαρίνο.

 

Το Navarino Network (ΝΝ)-Δίκτυο Ναυαρίνο ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και είναι μέλος της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος. Το ΝΝ είναι μία ανεξάρτητη, επιστημονική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, με έδρα την Πλατεία Ναυαρίνου και στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στη δημόσια ζωή της Θεσσαλονίκης και της περιοχής της.


Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo