Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

"Μαζί τους, κοντά τους" στο Θέατρο Αμαλία

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Μαζί τους, κοντά τους" στο Θέατρο Αμαλία

0.0
Περιγραφή
Ακολουθεί μήνυμα από τους υπεύθυνους του Θεάτρου "Αμαλία" της Θεσσαλονίκης:

Πιστεύω ότι τούτες τις στιγμές τα λόγια πρέπει να περισσέψουν και τη θέση τους να πάρουν πράξεις, πράξεις αλληλεγγύης απέναντι σ αυτούς που μέσα σε λίγες ώρες χάσανε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής ίσως. Και θα δοκιμαστούν ακόμα περισσότερο τους επόμενους δύσκολους μήνες που θα έρθουν, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι δεν προσδοκάν σε καμία στήριξη από τη πολιτεία ή "κρατούν μικρό καλάθι" σε κάθε περίπτωση!

Νομίζω ότι πέρα από τη προσωπική ενσυναίσθηση είναι αναγκαίο να κινητοποιηθούν συλλογικότητες, φορείς, ομάδες, επαγγελματικές ενώσεις κ.τ.λ. να μπουν μπροστάρηδες σ' έναν αγώνα με μοναδικό έπαθλο την άμβλυνση των τεράστιων προβλημάτων που θα αφήσει παρακαταθήκη το τεράστιο πύρινο μέτωπο που κατέκαψε τη χώρα μας, τούτες τις ημέρες. Προβλήματα δεδομένα που μάλλον είναι εξαιρετικά προφανή και δεν προσθέτει κάτι η επί πλέον παράθεσή τους σε τούτο το σημείωμα.

Στα πλαίσια αυτής της αναγκαίας κινητοποίησης λοιπόν, σε συνεννόηση με τους συντελεστές της παράστασης "Κυρά της Ρω", τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, το Σταύρο Λίτινα, τον Γιάννη Σκαραγκά, θα ανεβάσουμε στο θέατρο μας, το θέατρο Αμαλία, στις 15 Σεπτεμβρίου την προαναφερόμενη παράσταση με δωρεάν είσοδο! Αντί αντιτίμου θα μπορεί κάθε θεατής να φέρει τρόφιμα, ρουχισμό, ξηρά τροφή για κατοικίδια και φαρμακευτικό υλικό το οποίο και θα αποστείλουμε συγκεκριμένα σε έναν πολιτιστικό σύλλογο ή φορέα από τα καμένα χωριά της Β. Εύβοιας. Η διάθεση των προσκλήσεων της παράστασης θα αρχίσει από την επόμενη Τρίτη 17 Αυγούστου, οπότε και θα αρχίσει και η συλλογή των τόσο απαραίτητων αγαθών για την ανακούφιση των πληγέντων. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-842509 & 6934-053441 (Θανάσης Κατσίκας)

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021