Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Liptards, Overpower και Bad Habits στο Eightball Club

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Ροκ
Classic Rock
Punk (Μουσική)

Liptards, Overpower και Bad Habits στο Eightball Club

0.0
Περιγραφή
Μια τριπλή Rock & Roll επίθεση έρχεται στο Eightball Live Stage το Σάββατο 15 Ιουνίου! Liptards, Overpower από Θεσσαλονίκη και Bad Habits από Αθήνα εγγυώνται ένα high-energy show χωρίς να αφήνουν το πόδι από το γκάζι.‍

LIPTARDS
Οι Liptards είναι μία Punk Rock n' Roll μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν το χειμώνα του2018 και στο σύντομο χρονικό διάστημα που ακολούθησε κατέληξαν στην τελική τουςσύνθεση η οποία ισχύει μέχρι και σήμερα. Μέσα στο μεγάλο αριθμό των συναυλιών τους τα τελευταία 4 χρόνια έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι: Supersuckers, "Perkele", "Bad Movies", "Πεθαίνουν στο Τέλος", "Hidden in the Basement", "Personality Crisis", "Green Goblins" κ.α.

BAD HABITS
What is Rock & Roll anyway?‍
Οι Bad Habits ξεκίνησαν ως μία από τις πιο γνήσιες εκφάνσεις του rock'n'roll και κατέληξαν να είναι ο ορισμός του! Classic rock νοσταλγία, punk explosions και μοντέρνες αναφορές, σε απόλυτη ισορροπία μεταξύ των alt 00's και της ωμής rock'n'roll δύναμης των70's, είναι η συνταγή ενός από τα πιο high energy σχήματα που θα πετύχειςζωντανά εκεί έξω, γεγονός που άλλωστε εξηγεί και το γιατί βρίσκονται σε σταθερά ανοδική πορεία σε αυτή την διετία ύπαρξής τους.

OVERPOWER
High energy R'n'R.
Ιδρύθηκαν το 2012 και είναι πλέον με νέο line up και φορτωμένη ενέργεια έτοιμη για μεγάλες rock n roll βόλτες... Παίζοντας τραγούδια από τα δύο στούντιο άλμπουμ τους καθώς και μερικές διασκευές έκπληξη από αγαπημένα τους συγκροτήματα.

Πόρτες: 20:30

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

10€ Προπώληση - 12€ Πόρτα

Προπώληση:
-Φυσικά σημεία:
Nephilim Metal Store
The Pub Λαδάδικα.
Liptards PM.

- Ηλεκτρονική προπώληση εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo