Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Ξεναγήσεις για το κοινό στα μουσεία και τις εκθέσεις του MOMus

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Ξεναγήσεις (Εκθέσεις)
φωτογραφία (Εκθέσεις)

Ξεναγήσεις για το κοινό στα μουσεία και τις εκθέσεις του MOMus

0.0
Περιγραφή
Ρωσική πρωτοπορία, ελληνική μεταπολεμική αφαίρεση, σύγχρονη φωτογραφία, τέχνη γύρω από ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας και σύγχρονη γλυπτική είναι τα στοιχεία της…εικαστικής βόλτας, για όσους επιλέξουν να ξεναγηθούν στις εκθέσεις στα μουσεία-διευθύνσεις του MOMus το επόμενο διάστημα.

Οι ξεναγήσεις γίνονται από επιμελητές και ιστορικούς τέχνης των μουσείων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για ξεναγήσεις σε οργανωμένες ομάδες ατόμων, μετά από συνεννόηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ξεναγήσεων στα μουσεία του MOMus

• MOMus – Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης – Συλλογή Κωστάκη
Από το Σάββατο 1 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 12:00 θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στην τρέχουσα έκθεση "Θεσσαλονίκη. H συλλογή Κωστάκη. Restart"

• MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης
Ξεναγήσεις τις Κυριακές 2, 9, 23, 30 Ιουνίου στις 12:00 στην τρέχουσα έκθεση "Χωρίς τίτλο Ι. Ελληνική Μεταπολεμική Αφαίρεση: Επιλογές από τις συλλογές του ΜΟΜus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης".

• MOMus – Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
Ξεναγήσεις τα Σάββατα 1 και 6 Ιουνίου στις 11:00 στην τρέχουσα έκθεση "Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι"

• MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών
Ξεναγήσεις το Σάββατο 22 Ιουνίου και την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 12:00, στην κεντρική έκθεση του Thessaloniki Queer Arts Festival, σε έργα που διαπραγματεύονται ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας με όλα τα εκφραστικά μέσα (ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, εγκαταστάσεις, βίντεο, περφόρμανς).

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη, με το εισιτήριο εισόδου στους χώρους.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020