Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Kovacs Live στο Principal

Συναυλίες - Live
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Pop (Μουσική)

Kovacs Live στο Principal

0.0
Περιγραφή
Μια από τις πλέον αγαπημένες ερμηνεύτριες των τελευταίων ετών και ταυτόχρονα μια συνθέτρια με ολοδικό της στυλ, η Sharon Kovacs αποτελεί ένα καλλιτεχνικό case study στην οικειότητα της εκκεντρικότητας. Από το 2013 που ξεκίνησε στα μικρά clubs της Ολλανδίας μέχρι τις μεγάλες ευρωπαϊκές περιοδείες του σήμερα, η πορεία της δείχνει όλο και περισσότερο μια καλλιτεχνική ύπαρξη με σαφή επίγνωση του τι θέλει να πετύχει. Όντας εξαρχής μια θιασώτης της σουρεαλιστικής εκφραστικότητας δε θα μπορούσε παρά να νιώθει τη σκηνή ως το φυσικό της περιβάλλον και πολύ φυσιολογικά η αφηγηματική neo soul με pop αποχρώσεις αφήνει άπλετο χώρο για performing ανεξαρτήτως venue.

Η σχέση της με το ελληνικό κοινό είναι κατ' επανάληψη παγιωμένη από τις προηγούμενες επισκέψεις της και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς το "My Love" έφτασε στο #1 των ελληνικών charts πριν από οπουδήποτε αλλού και αποτέλεσε το εφαλτήριο μιας λαμπρής καριέρας.

Αυτή ακριβώς η σύνδεση θα λάμψει και στις επερχόμενες επισκέψεις της το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club της Αθήνας και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας την ιδανική έναρξη της εορταστικής περιόδου, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits. 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
Ανδρέου Γεωργίου 56 Τηλέφωνο: 2310428088

Εισιτήρια

Περιορισμένη Προπώληση: 28€
Προπώληση: 30€

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά: more.com
Φυσικά Σημεία: 
-- Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
-- Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo