Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Κωνσταντίνος Βαλαής ατομική έκθεση "The Olives by Valaes"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κωνσταντίνος Βαλαής ατομική έκθεση "The Olives by Valaes"

0.0
Περιγραφή
Με θέμα το διεθνώς αναγνωρισμένο Ελληνικό σύμβολο, την Ελιά, το Makedonia Palace και η Loudos Fine Art & Auctions παρουσιάζουν την ατομική έκθεση του διεθνούς φήμης γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή με τίτλο "The Olives by Valaes". Oι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα αντικρίσουν έναν "εικαστικό" ελαιώνα στο λόμπυ του Makedonia Palace, παρουσιάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά στο φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης, 3 γλυπτά που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον εικαστικό Sake.

Η ελιά εμπνέει τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει έργα, προσεγγίζοντάς την όχι μόνο ως στοιχείο της φύσης αλλά και ως ένα παγκόσμιο σύμβολο δόξας, ειρήνης και ευημερίας. Με έμπνευση και πάθος, ο Κωνσταντίνος Βαλαής επεξεργάζεται περίτεχνα τον χαλκό και τον ορείχαλκο, δημιουργώντας γλυπτά που φαντάζουν να ζουν μέσα στο περιβάλλον που τα τοποθετεί.

Ο Κωνσταντίνος Βαλαής γεννήθηκε το 1957. Διδασκόμενος από καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών, σπούδασε αγιογραφία και ζωγραφική, αφιερώνοντας, επίσης, αρκετό χρόνο στην αργυροχρυσοχοΐα και τη μεταλλοπλαστική, για τα οποία απέκτησε κρατικό πτυχίο. Από το 1999 έως σήμερα έχει παρουσιάσει το έργο του σε περισσότερες από δεκαπέντε ατομικές και δεκάδες ομαδικές εκθέσεις. Έργα του εκτίθενται σε ιδιωτικές συλλογές και σε δημόσιους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, όσο και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και τα γλυπτά είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Διάρκεια έκθεσης: Οκτώβριος 2019 – Μάρτιος 2020 

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020