Σύνδεση μέσω facebook
Σύνδεση μέσω twitter
Σύνδεση μέσω google
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης επιστρέφει δυναμικά στις 25 και 26 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33. Το «Φτου και Βγαίνω» αποτελεί έμπνευση και πρωτοβουλία των πιο δημιουργικών ομάδων της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, της δημιουργικής απασχόλησης, των τεχνών και του αθλητισμού.
Για μία ημέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, με την street art καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει δραστηριότητες εμπνευσμένες από τους μύθους του Αισώπου.
Η Γιορτή για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» καινοτομεί για μια ακόμη φορά διοργανώνοντας το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 από τις 23.00 την πρώτη διανυκτέρευση για παιδιά στο πλαίσιο μίας παιδική γιορτής. Για περισσότερες πληροφορίες για την διανυκτέρευση πατήστε στο παρακάτω link.
«Φτου και Βγαίνω», η γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους, μία ευκαιρία να παίξουν μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν μία διαφορετική Κυριακή στην πόλη.
3€ ημέρας για κάθε παιδί.
5€ διημέρου για κάθε παιδί.
10€ διανυκτέρευσης και διημέρου για κάθε παιδί.
Ελεύθερη είσοδος για τους γονείς.
Φίλτρα