Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Φωτεινή Βελεσιώτου - 2 χρόνια ΜΗΝΥΜΑ 107,7
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Φωτεινή Βελεσιώτου - 2 χρόνια ΜΗΝΥΜΑ 107,7
0.0
Περιγραφή
Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΜΗΝΥΜΑ 107,7 γιορτάζει τα 2 του χρόνια με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και καλεσμένους φίλους της, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, με αφετηρία την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη αφού αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του ΜΥΝΗΜΑ 107,7 fm για τη μεγάλη του γιορτή για τα 2 χρόνια λειτουργίας του σταθμού.

Σε κάθε της συναυλία μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της. Ταξιδεύει σε αγαπημένα μέρη σε όλη την επικράτεια, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα "Mέλισσες", "Διόδια", "Στάχτη", φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και επίσης θα ακούσουμε και νέα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Επί σκηνής σε αυτή τη συλλεκτική συναυλία θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι της Φωτεινής Βελεσιώτου και του σταθμού:
Λιζέτα Καλημέρη
Haig Yazdjian
Σωτήρης Μπαλλάς
Stringless
Φώτης Θεοδωρίδης
Σαββέρια Μαργιολά
Γιάννης Γεωργιλάς
Σοφία Νάτσιουιου

Επίσης μαζί της, σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στην επιμέλεια της ορχήστρας, το πιάνο και το ακορντεόν.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2019.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

11€ (προπώληση, ανέργων, φοιτητικό)
13€ (ταμείο)

Προπώληση: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00), Σάρωθρον (Κατούνη 17), Seven Spots και viva.gr

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017