Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί
Fam Fiesta by KIDOT - Thessaloniki Edition 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Fam Fiesta by KIDOT - Thessaloniki Edition 2019
0.0
Περιγραφή
Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται και φέτος να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια!

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση μία ποικιλία θεματικών.

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις συναντήσεις, τα γιορτινά Σαββατοκύριακα αφιερωμένα όλα στην οικογένεια!

Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Τα Fam Fiesta απευθύνονται σε παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι και 12 ετών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Ώρα προσέλευσης: 11:00
Ώρα έναρξης δράσεων: 11.00

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Ενήλικες: δωρεάν | Παιδιά: 5€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017