Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εορταστικό Τριήμερο Γνωριμίας με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εορταστικό Τριήμερο Γνωριμίας με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

0.0
Περιγραφή
Ο Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης, Δρ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, κα Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, μας προσκαλούν να τιμήσουμε με την παρουσία μας 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2019, το εορταστικό τριήμερο εκδηλώσεων πολιτισμού εντός της ΦΑΑΘ, που πραγματοποιείται με αφορμή την Ίδρυση του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου.

Πέμπτη 12/12/2019 και ώρα 19:30, Εκδήλωση Εγκαινίων "Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου", στην υπόγεια Αίθουσα Τέχνης της ΦΑΑΘ, Αγίας Σοφίας 38 στη Θεσσαλονίκη. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν η φιλοσοφία, ο σκοπός, οι στόχοι και το όραμα του ΣΠΕΚ με συζήτηση και φιλμικό αφιέρωμα. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το 1ο βιβλίο της σειράς θεατρικών έργων ‘ΣΠΕΚ’, "Εγώ, ο Σωσίας του Χίτλερ", του βραβευμένου, Κύπριου, ακαδημαϊκού - συγγραφέα Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδη, Προέδρου της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου, από τις εκδόσεις Αρχύτας.

Παρασκευή 13/12/2019 και ώρα 19:30, Λογοτεχνική Εσπερίδα "Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου", στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΦΑΑΘ, Αγίας Σοφίας 38, 5ος όροφος, στη Θεσσαλονίκη. Ένα "Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της Μαρίας Κέντρου Αγαθοπούλου, Ελλαδίτισας λογοτέχνιδας και του Κυριάκου Χαραλαμπίδη, Κύπριου λογοτέχνη, με παράλληλη ισότιμη βράβευση των λογοτεχνών για το σύνολο του έργου τους".

Σάββατο 14/12/2019 και ώρα 10:30, Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Εκδήλωση "Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου", στην υπόγεια Αίθουσα Τέχνης της ΦΑΑΘ, Αγίας Σοφίας 38 στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της ΦΑΑΘ Δρ Λεωνίδας Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του "ΣΠΕΚ" Δρ Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης. Χριστουγεννιάτικα έθιμα της Κύπρου και της Ελλάδας. Η ομάδα Alte Fablon θα παρουσιάσει ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι "Άραγε Υπάρχει Άγιος Βασίλης" της Κατερίνας Δροσινού-Λακασά.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020