Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Δάσους
Συναυλίες - Live, Φεστιβάλ Δάσους
Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Δάσους
0.0
Περιγραφή
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού.

Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους.

Απ’ το "Δυνατά" και της "Καληνύχτας τα φιλιά" ως το "Κάθε φορά" και το "Εφάπαξ", από το "Μένω εκτός" ως την "Αλεξάνδρεια" και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια όπως τα "Θέλω κοντά σου να μείνω", "Πρώτη φορά", "Μη μου ξαναφύγεις πια μάγκα μου" και τα "Μαύρα μάτια σου" ως το "Κόκκινο φουστάνι" και τη "Χάντρα θαλασσιά", η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έμπλεξαν τραγούδια και διαθέσεις και παρέσυραν μαζί τους το κοινό που κάθε βραδιά γινόταν μαζί τους μια μεγάλη χορωδία.

Μαζί τους μια οκταμελής μπάντα μουσικών: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι).

Οι φωτισμοί είναι της Μαρίας Βενετάκη και ο σχεδιασμός ήχου του Χάρη Κρεμμύδα και του Στρατή Καραδημητράκη, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν από κοινού η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Λήδα Ρουμάνη.

Στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Δάσους.

Συντελεστές


Δείτε που παίζεται (1)
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)
Πρόγραμμα (1)
Δάσος Σέιχ Σου Τηλέφωνο: 2135200200, 2310245307

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Προπώληση: 13€
Ταμείο: 15€
Ανέργων/ΑμΕΑ: 12€ 

Σημεία προπώλησης: www.ticketservices.gr / Καταστήματα Public

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017