Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Έκθεση έργων της συλλογής της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης "Ποιος φοβάται το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε?"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Έκθεση έργων της συλλογής της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης "Ποιος φοβάται το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε?"

0.0
Περιγραφή
Mια έκθεση που διατρέχει τη συλλογή νεοελληνικής ζωγραφικής της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης, μια μεγάλη συλλογή, που περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές εικαστικές φωνές. 

Το ζωγραφικό τους έργο και ο καθένας από καλλιτέχνες αυτής της έκθεσης, μας προσφέρουν μια διαφορετική οπτική εμπειρία, έναν χώρο οπτικά πλούσιο, που μας παρασύρει και μας μυεί στην ίδια τη ζωγραφική πράξη. Ο ζωγράφος δεν φοβάται το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε. Ή ένας ύμνος στη ζωγραφική από τη Συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης.

Τελευταία είσοδος 15.45.

Ανακοίνωση:
Με αφορμή την έκθεση, τρεις εικαστικοί, συνεργάτες της Πινακοθήκης, η Χαρούλα Αμοιρίδου, η Κατερίνα Κουρμπέτη και ο Νίκος Καζόγλου, μας υποδέχονται σ’ ένα εικαστικό εργαστήριο ζωγραφικού πειραματισμού με τα χρώματα.
Θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια: Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 12:00 – 14:00 και Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 17:00 – 19:00
Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες και θα έχει διάρκεια 2 ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα δύο.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310 427555 από Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και Παρασκευή 8 Ιουνίου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Φέρτε τα υλικά που σας αρέσουν, ακρυλικά, τέμπερες, ακουαρέλες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, στα 3 βασικά χρώματα, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, κι ελάτε να ανακαλύψετε μαζί μας το μαγικό κόσμο των χρωμάτων.  

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021