Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εκδηλώσεις Απριλίου στο Δίκτυο Ναυαρίνο

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εκδηλώσεις Απριλίου στο Δίκτυο Ναυαρίνο

0.0
Περιγραφή

• Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 7:00 μ. μ.

Το Δίκτυο Ναυαρίνο, μια πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση με το διευθυντή του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (CDRSEE) Nenad Sebek, με θέμα “From the Balkans to Southeastern Europe and back?”

 

Πριν από την έναρξη της συζήτησης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για την Σταθερότητα (European Stability Initiative) “Twilight of Heroes”, το οποίο πραγματεύεται το πως οι “πρώην ήρωες” του Γιουγκοσλαβικού Εμφυλίου μετετράπησαν σε “τροχοπέδη” για την ευρωπαϊκή προοπτική της Κροατίας.

 

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά και θα τη συντονίσει ο Δημήτρης Καιρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διευθυντής του Δικτύου Ναυαρίνο.

 

• Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ.

Το Δίκτυο Ναυαρίνο, μια πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση με τον καθηγητή στο τμήμα Αρχιτεκτόνων του Α.Π.Θ. και ακαδημαϊκό υπεύθυνο στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού του Ε.Α.Π., Νίκο Καλογήρου, με θέμα “Θεσσαλονίκη 100+. Η διαπραγμάτευση της νεωτερικότητας με αφορμή μία έκθεση για την αρχιτεκτονική και την πόλη”.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Καιρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διευθυντής του Δικτύου Ναυαρίνο.


Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo