Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

"ΒορΟινά 2021" στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

"ΒορΟινά 2021" στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

0.0
Περιγραφή
Η οινική εκδήλωση που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη στην Ελλάδα, τα "ΒορΟινά" στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται και πάλι φέτος την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στην Προβλήτα 1 του ΟΛΘ.

Λόγω των μέτρων που ορίζει η πολιτεία, η εκδήλωση διαφοροποιείται φέτος από τις προηγούμενες χρονιές αλλά διατηρεί τον χαρακτήρα της ως "Αγαπημένα ΒορΟινά".

Στα τραπέζια γευσιγνωσίας*, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει λευκούς και ροζέ οίνους των μελών της ένωσης "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος", από τις κορυφαίες οινοποιίες του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

Επιπλέον, για ακόμη περισσότερη "ΒορΟινή" απόλαυση, στην εκδήλωση θα υπάρχει δυνατότητα γευσιγνωσίας ξεχωριστά, αφρωδών και γλυκών οίνων, ρετσίνας και αμπελοοινικών αποσταγμάτων.

Όμως, λόγω του λευκού και ροζέ χαρακτήρα, αλλά και μιας χαρούμενης νότας, τα Βοροινά – Voroina φέτος προτείνουν κανόνα ένδυσης με "κάτι λευκό, κάτι ροζέ"!
Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες επισκέπτες στην εκδήλωση (αλλά και το προσωπικό) θα πρέπει να φορούν εμφανώς κάτι λευκό ή/και κάτι ροζέ, ρούχο ή αξεσουάρ!

*Στο χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν στη διάθεση του κοινού για γευστική δοκιμή πάνω από 100 ετικέτες, σε 3 περίπτερα με λευκούς και ροζέ οίνους και σε 1 περίπτερο με αφρώδεις, γλυκείς, ρετσίνες και αμπελοοινικά αποστάγματα. Σερβιτόροι θα αναλάβουν το σερβίρισμα στα συλλεκτικά ποτήρια οινογευσίας με το λογότυπο των ΒορΟινών όπου οι επισκέπτες θα παραλαμβάνουν στην είσοδο του χώρου.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι με κράτηση και προπληρωμή, σύμφωνα με τη φόρμα εδώ.

Ωράριο εκδήλωσης: 19:00 – 23:00 (με δυνατότητα επιλογής στις 19:00 – 21:00 ή στις 21:00 – 23:00)

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡ. ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ: 200
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Το κόστος για την είσοδο ανέρχεται στο ποσό των 12€ το άτομο με δώρο το συλλεκτικό ποτήρι των ΒορΟινών.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021