Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
"Από το Broadway στο Hollywood"
Μουσικές βραδιές, Πανσέληνος Αυγούστου, Δωρεάν μουσική, Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις
"Από το Broadway στο Hollywood"
0.0
Περιγραφή
Ένα μουσικό ταξίδι, την πιο μαγευτική βραδιά του καλοκαιριού, διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση "Από το Broadway στο Hοllywood", στο αίθριο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.

Το κοινό θα απολαύσει εμβληματικά τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Armando Puklavec (βαρύτονος) και Παναγιώτη Μανιάτη (τενόρος). Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Δημήτριος Νέπκας και στο Electone ο Παναγιώτης Κουντούρης. 

Την ώρα που ο ουρανός θα φωτίζεται από το λαμπερό φεγγάρι, το αίθριο του Μουσείου θα πλημμυρίζει από αγαπημένες μελωδίες διάσημων musicals (π.χ. "Les Miserables", "West side story" κ.α.) αλλά και τραγούδια από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς 

Το Μουσείο θα παραμείνει επισκέψιμο για το κοινό ως τις 21.15, με ελεύθερη είσοδο από τις 20.00 έως τις 21:15.

Δείτε που παίζεται (1)
Φωτογραφίες & Βίντεο (5)
Πρόγραμμα (1)
Λεωφόρος Στρατού 2 Τηλέφωνο: 2313 306400

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017