Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Αλέξανδρος Ψυχούλης ατομική έκθεση "Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Αλέξανδρος Ψυχούλης ατομική έκθεση "Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης"

0.0
Περιγραφή
Η νέα δουλειά του Αλέξανδρου Ψυχούλη με τίτλο "Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης" θα παρουσιαστεί αυτόν τον Νοέμβριο στην Γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου. 

Η ιδέα της "συμβιωτικής ευδαιμονίας" είναι το ερευνητικό πλαίσιο που ο καλλιτέχνης εργάζεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια τόσο με την ακαδημαϊκή του ιδιότητα όσο και με την καλλιτεχνική. 

Γνωρίζοντας πως έννοιες όπως η ευτυχία ή η ευδαιμονία δεν προσεγγίζονται κατά μέτωπο αλλά μέσα από φευγαλέες εκφάνσεις του βίου, ο Αλέξανδρος Ψυχούλης στήνει την νέα του "δοκιμιακή" έκθεση μελετώντας και τυπολογώντας την ιεροτελεστία του βολιώτικου τσιπουράδικου, μιας συμποσιακής συνθήκης με εντελώς ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα που μετρά σήμερα εκατό χρόνια εξέλιξης. Οι προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για να οδηγήσουν τους συνδαιτυμόνες σε μια ψυχική ταύτιση, γίνονται ο άξονας στον οποίο ο καλλιτέχνης δομεί μια σειρά ιδιοσυγκρασιακών ερμηνειών με σκίτσα, ζωγραφικά έργα και γλυπτά.

Την ημέρα των εγκαινίων ο Αλέξανδρος Ψυχούλης θα δώσει μικρή διάλεξη συνοδεία τσίπουρου με τίτλο "Εννέα προϋποθέσεις για μια συλλογική κατάνυξη".

Εγκαίνια: 18 Νοεμβρίου 2016, 20.30

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo