Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Αγγελική Κουρμουλάκη αναδρομική έκθεση ζωγραφικής "Ονειροτρόπια 2 /γραμμή βαθιά, καμπύλη"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
αναδρομική έκθεση

Αγγελική Κουρμουλάκη αναδρομική έκθεση ζωγραφικής "Ονειροτρόπια 2 /γραμμή βαθιά, καμπύλη"

0.0
Περιγραφή
Μία αναδρομική έκθεση στο έργο της ζωγράφου Αγγελικής Κουρμουλάκη με τίτλο "Ονειροτρόπια 2 /γραμμή βαθιά, καμπύλη" που καλύπτει μια περίοδο 20 ετών θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Arts and Crafts Festival - Capsis by Antiques House, στις Αίθουσες "Σιθωνία" στον 2ο όροφο του Συνεδριακού Κέντρου του Ξενοδοχείου Capsis (Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη) 21-23 Δεκεμβρίου 2018. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 20.00 (οκτώ το βράδυ). Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.

Η έκθεση αποτελείται από ένα σύνολο 36 έργων με υφολογικές μεταξύ τους διαφοροποιήσεις, που βρίσκονται σε ανοιχτή συνομιλία με τη δημιουργό τους σήμερα. Ανακαλύπτουν το μυστηριακό νήμα που τα συνδέει νοηματικά μέσα στο χρόνο και πλέκουν μ΄ αυτό μία ενιαία ιστορία υπαρξιακής αναζήτησης και αυτογνωσίας, στην οποία μπορεί κανείς να αναγνωρίσει προσωπικά του κομμάτια. Μία ποιητική αφήγηση για τον κύκλο ζωής της θηλυκής ψυχής, από τη σύλληψή της ως την αυτοπραγμάτωση και το θάνατο, που περικλείεται σε ένα καλαίσθητο εικονογραφημένο βιβλίο και συνοδεύει την έκθεση.

Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της σειράς "Ονειροτρόπια", μια σειρά που διατρέχεται από την ιδέα του ονείρου σε όλες του τις μορφές και αναπτύσσεται στο τρίπτυχο "εικαστική έκθεση-βιβλίο-διαδραστική θεατρική παράσταση" διερευνώντας τη σχέση ανάμεσα σε έργο τέχνης - καλλιτέχνη -κοινό. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo