Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Άθληση
4ος Λαϊκός Δρόμος "Παναγιώτης Αφαλής"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
4ος Λαϊκός Δρόμος "Παναγιώτης Αφαλής"
0.0
Περιγραφή
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ.) προχωρούν στη διοργάνωση του 4ου Λαϊκού Δρόμου "Παναγιώτης Αφαλής", της μεγάλης γιορτής του μαζικού αθλητισμού που εδραιώθηκε ως θεσμός στο δήμο χάρη στην τεράστια συμμετοχή χιλιάδων πολιτών κάθε ηλικίας από την πρώτη κιόλας διοργάνωση. 

Πρόκειται για μια προσπάθεια του δήμου και της ΚΕΥΝΣ για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και της δια βίου άσκησης και την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ) και των τοπικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. 

Ο φετινός, 4ος Λαϊκός Δρόμος "Παναγιώτης Αφαλής" διοργανώνεται την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και περιλαμβάνει δυο διαδρομές των 5.000μ. και των 1.000μ. με αφετηρίες τη Νεάπολη και τις Συκιές, και κοινό τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο "Μάνος Κατράκης" (Συκιές). 

Προκήρυξη
Αίτηση Ενηλίκων
Αίτηση για Παιδιά

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Η συμμετοχή στον 4ο Λαϊκό Δρόμο "Παναγιώτης Αφαλής" είναι δωρεάν με τις αιτήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και θα συνεχισθούν έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019. 
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017