Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

3ο KIDOT Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

3ο KIDOT Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ

0.0
Περιγραφή
Η διοργάνωση για το παιδί και τον γονιό, πιστή στο φθινοπωρινό ραντεβού της, έρχεται για τρίτη κατά σειρά χρονιά, στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο γεμάτη βιωματική γνώση, πρωτότυπη εξερεύνηση και παιδαγωγικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια!
 
Το 3ο KIDOT Festival, επανέρχεται με το ξεκίνημα των σχολείων πιο ώριμο, πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά και φυσικά, γεμάτο εκπλήξεις!

Market Προϊόντων & Υπηρεσιών, side events, κινητικά δρώμενα, παρουσιάσεις, συμμετοχικά παιχνίδια και εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshops), kids’ area, lounge & food corner.

Και φέτος, έχει ό,τι χρειάζονται οι μικροί μα και οι μεγάλοι επισκέπτες του festival για ν’ ανακαλύψουν νέες, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και προϊόντα, αλλά και να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με τους φορείς και επαγγελματίες που αντικείμενό τους είναι το παιδί, μιας και το φάσμα του κοινού του KIDOT είναι ευρύ, αλλά και ταυτόχρονα συγκεκριμένο.

Ο πυρήνας του, τα παιδιά ως και 12 ετών, μιας και όλες του οι δράσεις όχι απλά απευθύνονται ή έχουν ως άξονα αυτά, αλλά και αποτελούν age-specific προτάσεις, Με απλά λόγια, όχι γενικά εργαστήρια ή δραστηριότητες, αλλά στοχευμένα για συγκεκριμένες ηλικίες το καθένα. 

Κομμάτι του κοινού, αποτελούν φυσικά και οι γονείς που ενδιαφέρονται για πρωτότυπες και ουσιαστικές ενασχολήσεις για τα παιδιά τους, αλλά και τρόπους και ιδέες για να συμμετέχουν μαζί τους σε αρκετές από αυτές.

Αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020