Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί
3o KIDOT Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ
Νήπια (3 έως και 5 ετών), Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Έφηβοι (13 έως και 17 ετών), Εκδηλώσεις για γονείς, Διαλεξεις - Σεμιναρια
3o KIDOT Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ
0.0
Περιγραφή
Η διοργάνωση για το παιδί και τον γονιό, καταφθάνει πιστή στο φθινοπωρινό ραντεβού της για τρίτη κατά σειρά χρονιά στη Θεσσαλονίκη! Το 3ο KIDOT Festival, το μεγαλύτερο family festival της Ελλάδας, επανέρχεται με το ξεκίνημα των σχολείων πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά και φυσικά, γεμάτο εκπλήξεις.

Με τον ίδιο θεματικό πλουραλισμό, ολιστικό προσανατολισμό και εύρος προτάσεων δράσεων που το έκαναν από την αρχή το αγαπημένο event όλης της οικογένειας, επιστρέφει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, για ένα διήμερο γεμάτο βιωματική γνώση, πρωτότυπη εξερεύνηση και παιδαγωγικό παιχνίδι.

Τι θα βρούμε στο φετινό KIDOT;

• Τα Markets και τα KIDOT Gardens, ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο ξεχωριστών και επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό, ιδανική αφετηρία για μια περίοδο όπως αυτή της αρχής της σεζόν.

• Workshops με βιωματικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, για να μπορούν οι μικροί να παίρνουν ιδέες με τι θα ασχοληθούν τη νέα σχολική χρονιά και οι ενήλικες να εκτιμήσουν την ποιότητα των δράσεων.

• Μια σειρά από ανοιχτά στα παιδιά κινητικά και διαδραστικά side events σε ανοιχτούς χώρους με ελεύθερη ροή, που θα περιλαμβάνουν από παιχνίδια και shows ως μουσική. 

• Αll Day Events σε ξεχωριστούς, ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που θα φιλοξενήσουν μια σειρά δρώμενων, παρουσιάσεων και δράσεων που θα "τρέχουν" καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

• Lounge & Kids Areas για τη χαλάρωση παιδιών αλλά και ενηλίκων, και φυσικά ένα Food Corner -βασισμένο στη λογική του street food με επιλογές κάθε είδους και γούστου.

Δείτε που παίζεται (1)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017