Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά

21ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓΚΛΑΤ ταινιών

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

21ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓΚΛΑΤ ταινιών

0.0
Περιγραφή
Η Sympraxi Gender διοργανώνει για 21η συνεχή χρονιά το 21ο διαγωνιστικό "Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ Ταινιών" (γκέι, λεσβιακό, αμφιφυλοφιλικό, τρανς), το οποίο διεξάγεται για τέσσερις ημέρες, στις 25 ως 28 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αποθήκη 1, Αίθουσα Σταύρος Τορνές, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

35 ταινίες από την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους θα προβάλλονται σε τρεις προβολές καθημερινά: 5:30 ή 6:00μμ, 7:30μμ και 9:15μμ.

Παρουσιάζονται και αναλύονται οι διαπροσωπικές σχέσεις των ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, διεμφυλικών και μεσοφυλικών γυναικών και ανδρών. Επίσης αναδεικνύονται οι κοινωνικές σχέσεις τους στο κοινωνικό τους περιβάλλον και παρέχονται πληροφορίες για τις συνθήκες που επικρατούν στις διάφορες χώρες. Ένα σημαντικό ποσοστό των ταινιών αναφέρεται στη ζωή των μεταναστών και των προσφύγων, συγκατοίκων μας, στη χώρα μας και σε άλλα κράτη.

Προβλέπονται 7 συζητήσεις με σκηνοθέτες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία και τη Σουηδία, μετά την προβολή των ταινιών τους, καθώς και συζήτηση με Αφρικανές πρόσφυγες που θα αφηγηθούν τη ζωή και τα οράματά τους.

Το φεστιβάλ αφορά σε θεατές όλων των ηλικιών, των κοινωνικών φύλων και ερωτικών έλξεων, πρόσφυγες και μετανάστες, γονείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες στα σύγχρονα κοινωνικά θέματα. 

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Οι 5 από τις 12 προβολές έχουν ελεύθερη είσοδο (βλέπετε το Πρόγραμμα), το εισιτήριο για τις υπόλοιπες είναι 5€ ανά προβολή και 8€ το ημερήσιο. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017