Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Ημερομηνίες
Κατηγορίες

10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

0.0
Περιγραφή
Ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, με την θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και την θεσμική υποστήριξη της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, προκηρύσσει και διοργανώνει τον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης– ZeniΘ και παράλληλα τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.

Η διοργάνωση ακολουθεί τους όρους του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και Αγώνων του ΣΕΓΑΣ και διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου World Athletics.

Ο 10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης–ZeniΘ θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που θα εγκριθεί από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ και θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές δείτε εδώ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)
Πρόγραμμα (1)

Εισιτήρια

Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo