Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Πηγή Δαούλα έκθεση ζωγραφικής

Δωρεάν εκθέσεις

Πηγή Δαούλα έκθεση ζωγραφικής

0.0
Περιγραφή
Το Art Hotel Santorini, ένα ξενοδοχείο-πρότυπο για τους λάτρεις της τέχνης επέλεξε η διεθνής εικαστικός Πηγή Δαούλα για να παρουσιάσει την πρώτη της προσωπική έκθεση ζωγραφικής στην Ελλάδα. Πενήντα έργα τέχνης θα κοσμούν την Aqua Gallery, την μοντέρνα εσωτερική γκαλερί του ξενοδοχείου από το Σάββατο 16 Απριλίου που ανοίγει τις πόρτες του εώς την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου στα τέλη Οκτωβρίου.

Στο γραφικό χωριό Πύργος στη Σαντορίνη, η Εταιρεία Διαχείριση Καταλυμάτων Aqua Vista Hotels δημιουργεί για τους φιλότεχνους τον απόλυτο προορισμό συνδυάζοντας την κομψότητα και την πολυτέλεια με τη φιλοξενία εκθέσεων που αποκαλύπτουν τις πιο σημαντικές διεθνείς τάσεις στο χώρο της Τέχνης.

Πρωτοπόρος και υπέρμαχος του action painting και των abstract τεχνικών η Πηγή Δαούλα βρήκε στην ιδιαίτερη αισθητική του Art Hotel Santorini με τις χαρακτηριστικές κόκκινες πισίνες και στη μαγική ενέργεια που αναδύεται από την άγρια ομορφιά του τοπίου το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στη χώρα της μια ολοκληρωμένη έκθεση ζωγραφικής. Τα 50 έργα τέχνης που επέλεξε να συμπεριλάβει μοιάζουν να μοιράζονται την ίδια ενέργεια με το τοπίο και να την μετουσιώνουν σε Τέχνη.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Καθημερινά 00:00 - 23:59

15 Απριλίου 2022 - 28 Οκτωβρίου 2022

Εισιτήρια

Η είσοδος στην έκθεση θα είναι ελεύθερη για τους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και προς όσους βρίσκονται στο νησί και επιθυμούν να την επισκεφτούν κατόπιν συνεννόησης.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo