Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online το ρεσιτάλ "…ένα όνειρο με παγίδεψε…" από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Μένουμε Σπίτι - Μουσική
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Μουσική Δωματίου

Online το ρεσιτάλ "…ένα όνειρο με παγίδεψε…" από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

0.0
Περιγραφή
Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από το σπίτι, δωρεάν, επιλεγμένες εκδηλώσεις της καλλιτεχνικής περιόδου 2019 – ’20.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες από το κανάλι του ΠΣΚΗ στο YouTube καθώς και από την ιστοσελίδα www.cccc.gr. Αξίζει να τονιστεί ότι όλες οι εκδηλώσεις θα παραμένουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα και στο κανάλι του ΠΣΚΗ στο YouTube, έτσι ώστε να μπορεί το κοινό να τις παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

• Σάββατο 23 Μαΐου 2020 στις 20:00, ρεσιτάλ "…ένα όνειρο με παγίδεψε…" - Βραδιά τραγουδιών με έργα του Robert Schumann, με τον πιανίστα Θόδωρο Κοτεπάνο και την υψίφωνο Κατερίνα Δοξαστάκη.

O Robert Schumann (1810-1856) υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες της περιόδου του Ρομαντισμού. Στην πορεία μίας πολυτάραχης ζωής με μυθιστορηματικό τέλος, ο Schumann συνέθεσε αριστουργήματα: κονσέρτα για πιάνο και έγχορδα, πολυάριθμα έργα μουσικής δωματίου, έργα για πιάνο, χορωδιακά, τέσσερις συμφωνίες, μία όπερα, ενώ ξεχώρισε ιδιαίτερα για τους κύκλους τραγουδιών. 

Στην πρώτη τους εμφάνιση στο ΠΣΚΗ, δύο καταξιωμένοι μουσικοί, ο πιανίστας Θόδωρος Κοτεπάνος και η υψίφωνος Κατερίνα Δοξαστάκη συνέπραξαν ερμηνεύοντας τους κύκλους τραγουδιών "Liederkreis", Op. 39 και "Frauenliebe und Leben" (Η Αγάπη και η ζωή μιας γυναίκας), Op. 42 του Γερμανού συνθέτη, καθώς και το Gesange der Frühe (Τραγούδια της αυγής), Op. 133, έργο για σόλο πιάνο σε πέντε μέρη.

Η συναυλία δόθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2020 στην Αίθουσα Συναυλιών του ΠΣΚΗ, στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου Μουσική Δωματίου, 2019/’20.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021