Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Κουκλο-παραμύθια της Δευτέρας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κουκλο-παραμύθια της Δευτέρας

0.0
Περιγραφή
Ραντεβού με τα πιο αγαπημένα παραμύθια στο ψηφιακό κανάλι της Παραμυθοχώρας στο youtube!

Ο παππούς Ζαχαρίας και ο μικρός Θανάσης, οι νέοι κουκλο-ήρωες της Παραμυθοχώρας, διηγούνται τις πιο συναρπαστικές ιστορίες σε μικρούς και μεγάλους και ανοίγουν ένα παράθυρο στον κόσμο της φαντασίας και των παραμυθιών!

Ο παππούς Ζαχαρίας λατρεύει τα λαϊκά παραμύθια και κάθε εβδομάδα μας συστήνει και ένα καινούργιο μικρό θησαυρό από τη λαϊκή μας παράδοση ενώ ο μικρός Θανάσης προτιμά κλασικές και αγαπημένες ιστορίες. Κάθε εβδομάδα θα μας φέρνουν μέσα από την μοναδική τεχνική αφήγησης με κούκλες της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου κι ένα καινούργιο παραμύθι στο σπίτι μας.

Η ψηφιακή σκηνή του youtube γίνεται τόπος "συνάντησης"…μέχρι να καταφέρουμε ξαναβρεθούμε στη σκηνή, με φώτα , σκηνικά, κουστούμια, μουσική. Κι όλοι μαζί να ξαναγίνουμε ένα! Μια ανάσα ένα γέλιο δυνατό!

Ραντεβού την Δευτέρα 4 Μαΐου με τον παππού Ζαχαρία και το "Αρνίτσι μπίτσι" ενώ την Δευτέρα 11 Μαΐου τη σκυτάλη θα πάρει ο μικρός Θανάσης με το "Ο Τζακ και η μαγική φασολιά" Τα παραμύθια θα ανεβαίνουν κάθε Δευτέρα στις 17:00 και θα είναι διαθέσιμα για 24 ώρες. 

• Δευτέρα 18 Μαΐου στις 17:00
"Ο Μισοκοκοράκος"

• Δευτέρα 25 Μαΐου στις 17:00
"Ο Ρουμπελστίλτσκιν"

Ψηφιακό κανάλι της Παραμυθοχώρας στο youtube.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020