Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις

Η εικαστική ομάδα "Barbares d’ Esprit" στη Σαντορίνη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Η εικαστική ομάδα "Barbares d’ Esprit" στη Σαντορίνη

0.0
Περιγραφή
Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας "Δ. Νομικός" σε συνεργασία με την πλατφόρμα πολιτιστικών δράσεων Restart Contemporary Art Platform παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καλλιτεχνική συλλογικότητα "Barbares d’ Esprit".

Οι επισκέπτες και κάτοικοι του νησιού της Σαντορίνης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εικαστική έκθεση "Barbares d’ Esprit 2019" και να εισαχθούν στη λογική της εργογραφίας του καινοτόμου μετα-σύγχρονου διεθνούς εικαστικού ρεύματος.

Από τις 22 Ιουνίου και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, ζωγραφικά έργα και οξυγραφίες της ομάδας θα παρουσιάζονται στον εντυπωσιακό χώρο Τέχνης του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας "Δ.Νομικός" στην παραλία της Βλυχάδας. 

Τα μέλη της ομάδας συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Artists in Residence" και θα φιλοξενηθούν στο Μουσείο από τις 9 έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Στο διάστημα αυτό, οι "Barbares d’ Esprit" θα εργαστούν στο χώρο και θα δημιουργήσουν μια νέα σειρά έργων σε διάδραση με τον ηφαιστειακό χαρακτήρα του νησιού. Τα εργαστήρια της ομάδας θα είναι ανοιχτά για το κοινό, ώστε να δημιουργηθεί μια άμεση σχέση με τον πρωτοποριακό τρόπο έκφρασης του συγκεκριμένου εικαστικού κινήματος. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (12)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη σε όλες τις περιοδικές εκθέσεις

Είσοδο για την μόνιμη έκθεση:
Κανονικό: 10€
Μειωμένο: 6€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017