Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εικονική περιήγηση στην έκθεση "160 χρόνια made in Greece"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εικονική περιήγηση στην έκθεση "160 χρόνια made in Greece"

0.0
Περιγραφή
Με ένα κλικ μπορούμε να περιηγηθούμε στο VR tour της έκθεσης αφιερωμένης στην ελληνική βιομηχανία "160 χρόνια made in Greece".

Τον Ιανουάριο του 2018 ξεκίνησε ένα ταξίδι στην ελληνική βιομηχανία μέσα από την ιστορική έκθεση "160 χρόνια made in Greece" που διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 18.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας. Για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση, ανασυστάθηκαν 160 χρόνια ελληνικής βιομηχανίας, από το 1857 έως σήμερα, και μέσα από 3 ενότητες παρουσιάστηκαν 8 κλάδοι, 120 βιομηχανίες και περισσότερα από 800 αντικείμενα.

Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ… Η ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, αφενός έχοντας πάντοτε ως στόχο να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις και να αγκαλιάζει τις νέες τεχνολογίες και αφετέρου θεωρώντας υποχρέωση και ανάγκη να διατηρήσει ζωντανή την έκθεση, προϊόν τεράστιας συλλογικής προσπάθειας και αποτέλεσμα πρωτότυπης ιστορικής έρευνας, σας παρουσιάζει το "160 χρόνια made in Greece" VR tour. 

Η ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου δίνει την ευκαιρία τόσο στην επιστημονική κοινότητα όσο και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την ελληνική βιομηχανική ιστορία, να διαβάσουν όλα τα κείμενα, να δουν και να περιεργαστούν τις σπάνιες εικόνες, τα τεκμήρια και τα αντικείμενα αλλά και να αλληλεπιδράσουν με τα διαδραστικά εκθέματα.

Για να ξεκινήσει η περιήγησή πατήστε εδώ.

*To VR tour της έκθεσης "160 χρόνια made in Greece" πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Cgpackshots


Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020