Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΡΟΔΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Διαδικτυακές ερευνητικές περιπέτειες για παιδιά στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεώπαρκο Λέσβου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διαδικτυακές ερευνητικές περιπέτειες για παιδιά στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεώπαρκο Λέσβου

0.0
Περιγραφή
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καλεί όλους τους μικρούς του φίλους και τους γονείς τους, για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται στο σπίτι σε ένα μοναδικό ταξίδι έρευνας και ανακάλυψης μέσα από ψηφιακές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και περιηγήσεις και να γίνουν Μικροί Ερευνητές από το σπίτι στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου.

Οι "Εκπαιδευτικές δράσεις Μικρών Ερευνητών" απευθύνονται σε παιδιά και τους γονείς τους και περιλαμβάνουν ποικίλες προτάσεις δημιουργικής δραστηριότητας από το σπίτι με ποικίλες ερευνητικές αποστολές, παιχνίδια και πειράματα.

Οι ερευνητικές αποστολές είναι αφιερωμένες κάθε φορά σε ένα ειδικό θέμα. Ειδικότερα, οι μικροί φίλοι του Απολιθωμένου Δάσους και οι γονείς τους μπορούν να συμμετάσχουν στις ακόλουθες εκπαιδευτικές δράσεις:
• Μικροί παλαιοντολόγοι στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου
• Οι μικροί ηφαιστειολόγοι μελετούν τα ηφαίστεια της Λέσβου
• Οι μικροί παλαιοντολόγοι ερευνούν το Δεινοθήριο της Λέσβου
• Μικροί ερευνητές ερευνούν τις κλιματικές αλλαγές στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου
• Οι μικροί παλαιοντολόγοι ερευνούν το Θαλάσσιο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους Νησιώπης
• Παγκόσμια Ημέρα Γης

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Μουσείου.

Ανάλογα με τη δραστηριότητα τα παιδιά και οι γονείς τους μπορούν να κατεβάσουν τις εκπαιδευτικές καρτέλες, να ζωγραφίσουν, να παίξουν, να ερευνήσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους.

Παράλληλα, μέσα από τις δράσεις το Μουσείο ανοίγει ένα παράθυρο επικοινωνίας με τους μικρούς του φίλους και τους γονείς και μας προσκαλεί να στείλουμε στο e-mail του [email protected] τις ερωτήσεις, τις προτάσεις μας αλλά και ζωγραφιές, φωτογραφίες, βίντεο από τις αποστολές μας και μαζί να ανακαλύψουμε ψηφιακά άγνωστες πτυχές και μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους και του Γεωπάρκου Λέσβου!

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021