Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Δωρεάν

Ομαδική έκθεση "Αόρατες Πόλεις | Οι Συνεχόμενες Πόλεις"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Εικαστικά (Εκθέσεις)

Ομαδική έκθεση "Αόρατες Πόλεις | Οι Συνεχόμενες Πόλεις"

0.0
Περιγραφή
Η Cube Gallery, φιλοξενεί σαν αισιόδοξο εικαστικό ξεκίνημα, του φθινοπώρου, το ongoing art project Αόρατες Πόλεις | Οι Συνεχόμενες Πόλεις, που αποτελεί και την πρώτη συνέχεια, των Αόρατων Πόλεων. Το project ξεκίνησε, τον περασμένο Σεπτέμβρη, σαν αμιγώς φωτογραφικό, με την παρουσίαση του, στην Cube Gallery και με τη συμμετοχή των Νίκου Βατόπουλου, Φάνη Λογοθέτη και Ξενοφώντα Παπαευθυμίου, που συνυπήρξαν εικαστικά, μέσα από τις εικονες τους και με την κοινή επιθυμία όλων μας, για μαγικές περιπλάνήσεις, στις πόλεις του κόσμου.

Ο τίτλος Αόρατες Πόλεις | Οι Συνεχόμενες Πόλεις, παραπέμπει σίγουρα, στον Ίταλο Καλβίνο και το ομότιλο βιβλίο του, χωρίς όμως να περιορίζει, ούτε να δίνει κατευθύνσεις, στους συμμετέχοντες, αλλά αντίθετα, να δημιουργεί σημεία συνάντησης, σε πόλεις, που δεν θα μπορούσε κανείς ποτέ, να ανιχνεύσει σε έναν πραγματικό χάρτη, παρά μόνο να εντοπίσει, σε κάποιο νοητό χάρτη, στο χάρτη της φαντασίας και της μνήμης. Όπως, ο ευφυής δημιουργός των λογοτεχνικών Αόρατων Πόλεων, δημιουργεί περίτεχνα μοτίβα και οδηγεί σε καινούρια μονοπάτια εξάπτοντας τη φαντασία του αναγνώστη, με τον ίδιο τρόπο, η συνύπαρξη διαφορετικών εικόνων, οδηγεί στην ανακάλυψη, από τον θεατή, εμπειριών σε τοπία, αστικά ή μη, που μεταμορφώνονται από πραγματικά σε φανταστικά και αντίστροφα, την ίδια στιγμή, δημιουργώντας ένα πολυπολιτισμικό καλειδοσκόπιο.

Συμμετέχουν:
Bleeps, Karan Prasher, Χλόη Ακριθάκη, Νίκος Βατόπουλος, Σοφία Δαλαμάγκα, Γιάννης Κουρταλής, Φάνης Λογοθέτης, Τίτα Μπονάτσου, Νάσος Ναλμπάντης, Βασιλική Πανταζή, Άλεξ Παπαϊωάννου, Ξενοφών Παπαευθυμίου, Γιάννης Χελιώτης.

Επιμέλεια: Λιάνα Ζωζά | Φάνης Λογοθέτης

Εγκαίνια: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, 2021, 20.00 – 22.00

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021