Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Μένουμε σπίτι συντροφιά με τον καραγκιόζη του Σπυρόπουλου

Μένουμε Σπίτι - Παιδί

Μένουμε σπίτι συντροφιά με τον καραγκιόζη του Σπυρόπουλου

0.0
Περιγραφή
Το Καραγκιόζης TV και η εκπομπή "Μένουμε σπίτι συντροφιά με τον καραγκιόζη του Σπυρόπουλου", με χαμηλό αντίτιμο μας δίνει τη δυνατότητα on demand παρακολούθησης των παραστάσεων που διακόπηκαν λόγω της αναστολής  λειτουργίας των θεατρικών σκηνών της  χώρας. 

Παράλληλα το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου θα διατηρεί "βιβλιοθήκη" στο κανάλι του στο YouTube, όλο το αρχειακό υλικό από παραστάσεις περασμένων ετών που θα διατίθενται δωρεάν.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου  www.karagiozisspiropoulou.gr ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Θεάτρου και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιλέξετε την παράσταση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μέσω streaming. 

Τα έσοδα από την νέα  υπηρεσία θα διατίθενται στους καλλιτέχνες, στους συντελεστές και σε όλους όσους  βοηθούν σε αυτή τη προσπάθεια.

Τέλος, το "Μένουμε σπίτι συντροφιά με τον καραγκιόζη του Σπυρόπουλου", πρόκειται  ουσιαστικά για την έναρξη μιας  εναλλακτικής λειτουργίας του Θεάτρου Σκιών, μέσω διαδικτύου. Μιας λειτουργίας που δεν έχει φυσικά νόημα να συγκρίνει κανείς με την ζωντανή θεατρική εμπειρία, αλλά μίας λειτουργίας που αποκτά ιδιαίτερο νόημα κάτω από τις πρωτόγνωρες  συνθήκες, τη νέα μας ζωή "στο σπίτι" που καλούμαστε να ακολουθήσουμε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΠΑΤΡΑ

Εισιτήρια

Το κόστος παρακολούθησης είναι 2,5€ (δύο ευρώ & πενήντα λεπτά) με δυνατότητα streaming για 24 ώρες. 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021