Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
Έκθεση ζωγραφικής στα Παλαιά Λουτρά Πατρών
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Έκθεση ζωγραφικής στα Παλαιά Λουτρά Πατρών
0.0
Περιγραφή
Τρεις καλλιτέχνες από τον χώρο της ζωγραφικής εκθέτουν τα έργα τους σε μια έκθεση που ανοίγει τις πόρτες της αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στα Παλαιά Λουτρά της Πάτρας (Γούναρη & Νικήτα), στις 7:30 το βράδυ.

Η Μαρία Μαυροκέφαλου κατάγεται από την Κεφαλλονιά, γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει στην Πάτρα εδώ και πολλά χρόνια. Διδάχτηκε ζωγραφική πέντε χρόνια στο εργαστήριο του Καλλοτεχνίτη ζωγράφου Στάθη Ανδρουτσάκη. Επίσης διδάχτηκε 3 χρόνια στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων με τον επίσης Καλλοτεχνίτη δάσκαλο Δ. Παντελή.

Η Τέτα Τσέρτου γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα. Σπούδασε ζωγραφική στο καλλιτεχνικό εργαστήρι ενηλίκων του δήμου Πατρέων με δασκάλους τους Στάθη Ανδρουτσάκη, Θανάση Μακρή και Ηλία Αηδονίδη. Έχει λάβει μέρος σε 5 ομαδικές εκθέσεις. 

Ο Γιάννης Χαβαλές γεννήθηκε το 1960 σε ένα χωριό στις Σέρρες . Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο φοιτητή στην Πάτρα. Σπούδασε Χημεία στη Θεσσαλονίκη. Δούλεψε σε χημικές βιομηχανίες και στον τομέα των κατασκευών. Δράση σε πολιτικό φορέα από μικρή ηλικία.

Εγκαίνια: Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ. 

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017