Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Έκθεση "Το Ηλιακό μας σύστημα"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Έκθεση "Το Ηλιακό μας σύστημα"

0.0
Περιγραφή
Η εκδήλωση είτε έχει ακυρωθεί, είτε αναβληθεί, λόγω κορωνοϊού.

Ξεκίνησε στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, η έκθεση με θέμα: "Το Ηλιακό μας Σύστημα".

Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας και ο Γαλλικός Επιστημονικός φορέας, για τη διάδοση του Επιστημονικού Πολιτισμού, Afelia και θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου 2021.

Η έκθεση έχει σχεδιαστεί και παραχωρηθεί από και τον Γαλλικό Επιστημονικό φορέα Afelia, για τη διάδοση του Επιστημονικού Πολιτισμού. Μέσα από 25 αφίσες η έκθεση παρουσιάζει το Ηλιακό Σύστημα και ξεδιπλώνει τα μυστικά του, και μας ενημερώνει για το τι βρίσκεται έξω από αυτό, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανακαλύψεις. Η έκθεση εμπλουτίζεται με διαδραστικό υλικό και δημιουργίες από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδικής έκθεσης προγραμματίζονται εκπαιδευτικές δράσεις για ομάδες μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Προσφέρονται τέσσερις ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για τις αντίστοιχες βαθμίδες: "Η οικογένεια του το Ήλιου" για Νηπιαγωγείο, Α και Β Δημοτικού, "Γνωρίζοντας την οικογένεια του Ήλιου", για Γ και Δ Δημοτικού, "Η περιπέτεια του Αστροναύτη" για Ε και ΣΤ Δημοτικού, και "Το Ηλιακό μας σύστημα για Γυμνάσιο και Λύκειο.

Η συμμετοχή στις Εκπαιδευτικές Δράσεις του ΜΕΤ είναι δωρεάν.

Κάθε δράση μπορεί να υλοποιηθεί με 1 σχολικό Τμήμα. Η διάρκεια των Δράσεων είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Οι ώρες έναρξης των δράσεων είναι 9.00 και 11.00.

Η κεντρική εκδήλωση της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 18.30, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Το μουσείο τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid 19.

Δείτε που παίζεται (0)

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Για πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον χώρο καλέστε στα τηλέφωνα 2610 996732, 969972, 969973. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021