Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΠΑΡΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική εικαστική έκθεση "2see"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
φωτογραφία (Εκθέσεις)

Ομαδική εικαστική έκθεση "2see"

0.0
Περιγραφή
Εικαστική έκθεση 2see των: Μαριάννα Λούρμπα, Χλόη Γκάιτμανν-Ακριθάκη. Επιμέλεια κειμένου: Aλέξιος Παπαζαχαρίας.

Artist Statement (Μαριάννα Λούρμπα)
"Η φωτογραφία γίνεται πρόσχημα για να παρατηρήσουμε το κόσμο γύρω μας, αναζητώντας γεωμετρικές φόρμες, προοπτικές και τονικές εντάσεις.
Φυσικά και τεχνητά στοιχεία, όταν απομονώνονται από το φακό, ανασυνθέτουν ένα νέο σκηνικό αποκαλύπτοντάς μας οπτικές σε απόλυτη γεωμετρία και αρμονία με τη φαντασία και αναπτύσσουν ένα παιχνίδι οφθαλμαπάτης μεταξύ του πραγματικού και του ιδεατού.
Στατικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής, της γλυπτικής, της ζωγραφικής, όπου το λευκό, το μπλε και το μαύρο πάντα παρόν φιλοξενούν και φιλοξενούνται, συνθέτουν ένα μοτίβο φυσικής μυσταγωγίας.
Εικόνες από ταξίδια στο Αιγαίο, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του φακού, παίζουν με τη γεωμετρία και την προοπτική, αποκαλύπτοντάς μας μια διαφορετική όψη της αρχιτεκτονικής."

Artist Statement (Χλόη Γκάιτμανν-Ακριθάκη)
"Κεντρικό ρόλο στη δουλειά μου παίζει ο χρόνος, ο φωτογραφικός και ο πραγματικός, στιγμές καθημερινές, φαινομενικά ασήμαντες αλλά και ο χρόνος όπως τον βιώνουμε μέσα από τις φωτογραφίες των διακοπών βλέποντας τα παιδιά μας καλοκαίρι με καλοκαίρι να μεγαλώνουν ή ένα αγαπημένο τοπίο χρόνο με χρόνο να αλλάζει.
Τα έργα που παρουσιάζω είναι βγαλμένα από τις καλοκαιρινές διακοπές στα νησιά του Αιγαίου, αναμνήσεις ερριμένες, σε έντονα χρώματα. Παραλίες, ξαπλώστρες, ήλιος, θάλασσα, παιδιά που χαρούμενα βουτάνε σε βαθιά άγνωστα νερά, εικόνες χωρίς ημερομηνία, στις οποίες μπλέκεται το πρίν και το μετά και συναντιέται ο χώρος και ο χρόνος κάπου ανάμεσα στο μπλέ της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού"

Εγκαίνια: Σάββατο 13 Ιουλίου στις 20:00 

Σημείωση:
Ώρες : 9 π.μ – 17:00 μ.μ και 19:30μμ- 21:00μμ (κατόπιν ραντεβου) +30694460172 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo