Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΠΑΡΟΣ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις

Bάσω Τρίγκα έκθεση στην Achillea Gallery

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Bάσω Τρίγκα έκθεση στην Achillea Gallery

0.0
Περιγραφή
"Οι αισθήσεις έχουν χρώματα", λέει η Βάσω Τρίγκα. Και με τη δυναμική και γεμάτη ζωντάνια χρήση του χρώματος μας προκαλεί και μας προσκαλεί συνάμα να αντιληφθούμε τα χρώματα με όλο μας το είναι στη νέα της έκθεση στην Achillea Gallery στην Παροικιά της Πάρου. 

Το εξπρεσιονιστικό εικαστικό της σύμπαν διέπεται από το πράσινο των φρέσκων φυλλωμάτων, το κίτρινο του καλοκαιριού, τις πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, το φλογερό κόκκινο. Και ως πρωταγωνιστές του κόσμου αυτού αναδεικνύονται τα ανθισμένα λουλούδια, οι πεδιάδες, οι όχθες, οι σκηνές κάτω από τα αστέρια, τα αστεία σκιάχτρα.
 
Τις περισσότερες φορές βλέπει τα πράγματα από ψηλά και τα έργα της διέπονται από μια ονειρική διάθεση. Τα χρώματα και σκηνές που αποδίδονται στη δουλειά της πηγάζουν από τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις, τα όνειρα και τις ελπίδες της. "Το υποσυνείδητο μου είναι ο αδιαμφισβήτητος υπεύθυνος του έργου μου", εξηγεί το γεγονός ότι κοσμεί τα κεραμεικά της – που ακολουθούν οργανικές φόρμες – με έντονα χρώματα και πολλά διαφορετικά θέματα, όπως ψάρια, κοχύλια, λουλούδια, γραμμές ή φτερά. 

Η οπτική της που πηγάζει από το τοπίο της Μεσογείου και την τέχνη του ζην, αιχμαλωτίζει την ομορφιά και την αισιοδοξία σε πολλές όψεις των πραγμάτων.  

Εγκαίνια: Παρασκευή, 9 Αυγούστου στις 20.00 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017