Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Το #Press_photostories διαδικτυακά

Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις

Το #Press_photostories διαδικτυακά

0.0
Περιγραφή
To #PRESS_photostories επιστρέφει και είναι διαθέσιμο για το κοινό διαδικτυακά.

Η τρίτη διαγωνιστική έκθεση φωτορεπορτάζ που διοργάνωσε το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης ήταν από τις πρώτες παράπλευρες απώλειες στη μάχη με τον Covid-19. Τα εγκαίνια και η απονομή βραβείων και επαίνων είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τον περασμένο Μάρτιο και αναβλήθηκαν εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας. Η έκθεση προγραμματίστηκε εκ νέου για το φθινόπωρο, ωστόσο λόγω των νεότερων εξελίξεων με την πανδημία στη χώρα, για μιαν ακόμη φορά δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Οι 127 φωτογραφίες που ξεχώρισε η Κριτική Επιτροπή ανάμεσα σε περίπου 600 καρέ που έστειλαν σχεδόν 60 φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι παρουσιάζονται διαδικτυακά εδώ.

Στον ίδιο ιστότοπο διατίθεται διαδικτυακά και το έντυπο που έχει ετοιμάσει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ με όλες τις φωτογραφίες που βραβεύτηκαν και τα πλήρη στοιχεία της διοργάνωσης.

Επίσης, οι φίλοι του #PRESS_photostories θα έχουν την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να διαβάσουν εκεί σύντομες συνεντεύξεις των βραβευμένων φωτορεπόρτερ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021