Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

TEDxUniversityofMacedonia "Crescendo"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

TEDxUniversityofMacedonia "Crescendo"

0.0
Περιγραφή
Το TEDxUniversityofMacedonia για όγδοη χρονιά ετοιμάζεται για το δικό του "Crescendo" στις 8 Μαΐου 2021. Η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης γίνεται η virtual οθόνη του TEDxUniversityofMacedonia. Κάθε ιδέα που αξίζει να διαδοθεί είναι μια ώθηση για να διατηρήσουμε τον ρυθμό στη ζωή μας. Με 7 ομιλίες και 3 performances η φετινή διοργάνωση "μεγαλώνει" ακόμα περισσότερο και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αφού θα λάβει τη μορφή ενός Virtual Experience!

To Crescendo χαρακτηρίζεται ως ένας μουσικός όρος ο οποίος αναφέρεται στην βαθμιαία αύξηση της έντασης. Προερχόμενο από την ιταλική λέξη cresere, που σημαίνει "μεγαλώνω", αφορά το σημείο του κομματιού όπου προοδευτικά ο ήχος αυξάνεται. Μεταφορικά χρησιμοποιείται για να περιγράψει την διαδικασία της κλιμάκωσης. Άλλωστε, συχνά εστιάζουμε στην ύψιστη στιγμή ξεχνώντας ότι η πορεία πριν την κορυφή είναι εξίσου σημαντική.

Το θέμα θυμίζει πως σε έναν κόσμο αβέβαιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο, η συνεχής εξέλιξη είναι αναπόφευκτη, καθώς η ανάπτυξη και η αλλαγή είναι εναρμονισμένες με τη ζωή τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Έτσι και το Crescendo του 8ου TEDxUniversityofMacedonia στις 8 Μαΐου 2021 έρχεται είτε με τρόπο ρυθμικό είτε ξαφνικό να φέρει μια νότα αλλαγής μέσω ενός Virtual Experience.

Παρουσιάστρια TEDxUniversityofMacedonia 2021: Σοφία Κουρτίδου

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Σημείωση:
Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Crowdcast.
Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου από το ticketservices.gr.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Απλό εισιτήριο 5€
Premium εισιτήριο 8€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021