Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

SMATH Open Days

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

SMATH Open Days

0.0
Περιγραφή
Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 17.00, το INNOVATHENS powered by Samsung ανοίγει τις διαδικτυακές του πόρτες και καλεί δημιουργικούς επαγγελματίες, επιχειρήσεις και start-ups, οργανισμούς κι επενδυτές αλλά και όσους δραστηριοποιούνται (ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν) στους τομείς των Δημιουργικών και Πολιτιστικών Βιομηχανιών σε δύο SMATH Open Days που περιλαμβάνουν ομιλίες, παρουσιάσεις αλλά και πολύ ιδιαίτερα ενδιαφέροντα workshops.

Τα δύο πρώτα απογεύματα του Δεκεμβρίου, μέσα από δύο online συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς και επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου, θα γνωρίσουμε χώρους ("ατμόσφαιρες") συγκέντρωσης, διάχυσης, ανταλλαγής και συνύπαρξης πολιτισμού, δημιουργίας και νέων τεχνολογιών αλλά και τους τρόπους λειτουργίας τους.

Ως τέτοιος χώρος θα παρουσιαστεί αναλυτικά, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, και η ελληνική creative nest, η μία από τις 8 συνολικά "φωλιές" που δημιουργήθηκαν σε 6 χώρες της Μεσογείου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργουSMATH, σε συνεργασία με την KiNNO Consultants Ltd. Πιο αναλυτικά, θα μάθουμε περισσότερα για τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν στον τελευταίο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του INNOVATHENS, Creative Industries Vol. 4: The SM-art edition, ενώ θα γνωρίσουμε κάποια από τα σχήματα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα για να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους και θα μας μιλήσουν για την εξέλιξή τους.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ο λόγος στους… ειδικούς! Δημιουργικοί επαγγελματίες και νέοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια που αφορούν στον βασικό πυρήνα των επιχειρησιακών λειτουργιών: από την ανάπτυξη του business plan, το branding και το digital marketing, μέχρι το άνοιγμα στην αγορά αλλά και πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021