Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online προβολή της ταινίας "Η Αγάπη είναι Ελέφαντας"

Μένουμε Σπίτι - Σινεμά

Online προβολή της ταινίας "Η Αγάπη είναι Ελέφαντας"

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 98',   Ετος Παραγωγής: 2000,   Χώρα παραγωγής: Ελλάδα

Η StraDa Films παρουσιάζει online την ταινία "Η Αγάπη είναι Ελέφαντας".

Λίγα λόγια για την ταινία:
Σενάριο: Στράτος Τζίτζης
Σκηνοθεσία: Στράτος Τζίτζης
Πρωταγωνιστούν: Αλέκος Συσσοβίτης, Δήμητρα Ματσούκα, Έυα Βλαχάκου, Φίλιππος Σοφιανός, Τάκης Παπαματθαίου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σάκης Μπουλάς, Θοδωρής Αθερίδης, Γωγώ Μαστροκώστα

Το "Love is an elephant" είναι μία μαύρη κωμωδία του έρωτα που σαρκάζει την μάταιη προσπάθεια του ανθρώπου να προσδιορίσει τη ερωτική του συμπεριφορά στα σημερινά πλαίσια. Πρόκειται για μία (σαρκωδία) γεμάτη χιούμορ και απόγνωση για το ερωτικό αντικείμενο. Στην ταινία παρακολουθούμε τρεις ερωτικές περιπέτειες που συνδέονται με πρωτότυπο τρόπο μεταξύ τους. Όλοι οι ήρωες των ιστοριών πέφτουν έξω σε κάθε δηλωμένη άποψη του για τον έρωτα.
Η πρώτη ιστορία εξελίσσεται στον ξέφρενο ρυθμό των clubs,η δεύτερη ασχολείται με ένα αβάσταχτο λαϊκό αίσθημα και η τρίτη είναι ένα απρόσμενο οικογενειακό δράμα.
Καμία από τις τρεις προσεγγίσεις του θέματος δεν οδηγεί σε ασφαλές συμπέρασμα, καθώς κάθε πρόβλεψη για την εξέλιξη τους ανατρέπεται. Ο έρωτας παραμένει απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, παρασέρνοντας μας στην αγκαλιά του αβέβαιου και του άγνωστου ...Ο έρωτας είναι ένας ελέφαντας...

Σημείωση: Για να δούμε την ταινία χρειάζεται να αγοράσουμε ένα εισιτήριο / κωδικό. Μετά την αγορά θα λάβουμε στο email μας link με τη σελίδα της παραγγελίας μας από όπου θα μπορούμε να κατεβάσουμε το παραστατικό μας (εισιτήριο). Αγορά εισιτηρίου μέσω viva.gr.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

2,5€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021