Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online ομαδική έκθεση "Polycentric, Dialogical and Relational"

Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις

Online ομαδική έκθεση "Polycentric, Dialogical and Relational"

0.0
Περιγραφή
Ομαδική έκθεση "Polycentric, Dialogical and Relational" Τέχνη από το John Jay faculty.

Ακολουθεί κείμενο της Θάλειας Βραχοπούλου, Επιμελήτριας της έκθεσης:
Πηγή έμπνευσης του τίτλου και της νοοτροπίας αυτής της έκθεσης αποτέλεσαν η πορεία και η ποικιλία των έργων τέχνης του καλλιτεχνικού τμήματος της σχολής John Jay. Επέλεξα μια φράση από το κείμενο Narrativizing Visual Culture της Ella Shohat και του Robert Stam ως περιγραφική ακολουθία των πολυποίκιλων και πολυσχιδών καλλιτεχνικών γλωσσών του τμήματος τέχνης της John Jay. 

Οι παραγωγές τους αντιπροσωπεύουν διαφορετικές αλλά και μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες, καθώς και οπτικές, οι οποίες σχετίζονται με το πολυπολιτισμικό πλαίσιο της πόλης της Νέας Υόρκης. Ο κόσμος της τέχνης της Νέας Υόρκης, στην αθροιστική του προσέγγιση, συνθέτει ένα πολυκεντρικό, πολύπλευρο και συμπεριληπτικό κλίμα, που ενσωματώνει στις αρχές και τους κανόνες της τέχνης του ισόποσα διεθνείς και τοπικές παραγωγές, διατηρώντας παράλληλα μία διαλογική αλληλεπίδραση με την πληθώρα των κοινοτήτων και εθνικοτήτων που εμπεριέχει. 

Από την άποψη αυτή, το τμήμα τέχνης της σχολής John Jay αποτελεί ένα μικρόκοσμο μιας μεγαλύτερης εικόνας (ή ενός μακροκόσμου) που συναντώνται στην πόλη της Νέας Υόρκης και στο παγκόσμιο επίπεδο του κόσμου της τέχνης. 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: 
Marina Berio, Michael Bilsborough, Corinne Botz, Steve Erickson, Frank Gimpaya, Stephanie Hightower, Cary Lane, Jerry Lim, Cyriaco Lopes, Sana Musasama, Stella Nicolaou, Bill Pangburn, Carol Pereira, Milena Popov, Mary Ting, Victor Torres, Roberto Visani.

Μπορούμε να "επισκεφθούμε" την έκθεση εδώ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021