Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Διαδικτυακή ημερίδα "Covid-19: Οι πόλεις στην πρώτη γραμμή διαχείρισης, ανάκαμψης και δράσης"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διαδικτυακή ημερίδα "Covid-19: Οι πόλεις στην πρώτη γραμμή διαχείρισης, ανάκαμψης και δράσης"

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 70'

Διαδικτυακή ημερίδα υπό τον τίτλο "Covid-19: Οι πόλεις στην πρώτη γραμμή διαχείρισης, ανάκαμψης και δράσης", στην οποία συμμετέχουν ως ομιλητές Δήμαρχοι και αιρετοί της αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, από τις 5.00 έως τις 7.30 το απόγευμα, ενώ θα υπάρχει live streaming μέσω της ιστοσελίδας του Thessaloniki Helexpo Forum.

Η πρώτη θεματική της ημερίδας επιγράφεται "Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Σχέδιο Ανάκαμψης από τον covid 19 μέσω Κρατικών Ενισχύσεων και Προγραμμάτων". Ομιλητές θα είναι οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, Ηρακλείου Βασίλειος Λαμπρινός, Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. 

Θα ακολουθήσει η θεματική με τίτλο "Καλές πρακτικές πόλεων στην αντιμετώπιση του COVID-19: Ο ρόλος της καινοτομίας και της Τεχνολογίας", στην οποία θα συμμετάσχουν, πέραν του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, ο Αντιδήμαρχος της Λειψίας Ulrich Hörning και ο Αντιδήμαρχος της Νίκαιας Christiane Amiel. 

Σε κάθε θεματική, μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση, η οποία θα βασίζεται σε ερωτήματα που θα υποβληθούν από το κοινό και θα αναγνωστούν από τον συντονιστή του πάνελ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήματά τους στον σύνδεσμο εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020