Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "Sleeping with a tiger"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομαδική έκθεση "Sleeping with a tiger"

0.0
Περιγραφή
Η K-Gold Temporary Gallery παρουσιάζει την έκθεση "Sleeping with a tiger" σε επιμέλεια του Νικόλα Βαμβουκλή. Η έβδομη καθιερωμένη καλοκαιρινή διοργάνωση επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ των κοινωνιών που δημιουργούν άνθρωποι και ζώα. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες διερευνούν τις συνδέσεις μεταξύ των ειδών μέσω της ιστορίας, της ηθικής και της παράδοσης. 

Συμμετέεχοντες καλλιτέχνες: 
Ηρώ Βασάλου, Mike Bourscheid, Alex Cecchetti, Oliviero Fiorenzi, Ody Icons, Κωνσταντίνος Κωτσής, Ana Mendieta, Yoshua Okón, Μαρία Παπαδημητρίου, Józef Robakowski, Virginia Russolo, Sasha Streshna, Αντιγόνη Τσαγκαροπούλου, Pinar Yolaçan, Cosima von Bonin

Παράλληλο πρόγραμμα
7 Αυγούστου, 20:30
Ody Icons: Ένα δυναμικό ακουστικό live που συνδυάζει πολλαπλές μουσικές επιρροές. Χαρακτηρίζεται από την υπερβολή των καιρών και από μια σαρκαστική πολιτική διάθεση καμπαρέ. 

7 Αυγούστου, 21:30
Becoming With Animal: Το χορευτικό σόλο της Ηρώς Βασάλου μας ταξιδεύει στη πρακτική του ταραντισμού της Νότιας Ιταλίας, όπου παρακολουθούμε τη μεταμόρφωση μιας γυναίκας σε ζώο. Με την υποστήριξη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.
*Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται για ορισμένο αριθμό θέσεων και με τήρηση σειράς προτεραιότητας. 

8 Αυγούστου, 18:00
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 6-10 ετών: Στο εργαστήριο εικαστικών της Κατερίνας Ζάγκλη γνωρίζουμε τα έργα της έκθεσης μέσα από μια ιστορική αναδρομή των ζώων στην τέχνη. Στο σεμινάριο σωματικής έκφρασης με την Ηρώ Βασάλου ισορροπούμε με σχοινί και αυτοσχεδιάζουμε, βλέποντας πως κινούνται τα ζώα. 

8 Αυγούστου, 20:30
Ζώα αρχαία και σύγχρονα: Εισήγηση του Δρος Παύλου Τριανταφυλλίδη (Προϊστάμενος Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου) με θέμα "Ιερά Ζώα στην Αρχαία Ελληνική Τέχνη: η περίπτωση της Λέσβου" και ανοιχτή συζήτηση - ξενάγηση με τους καλλιτέχνες της έκθεσης. 

9 Αυγούστου, 10:30
Δάκε Δάκε, είσαι εδώ; Εξόρμηση σε ελαιώνα στην Αγία Παρασκευή με δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά 5-15 ετών. Γνωρίζουμε την πανίδα του Λεσβιακού τοπίου, τη συμβίωση των ειδών και τις προκλήσεις των παραγωγών. Συμμετέχουν η εκπαιδευτικός Κατερίνα Ζάγκλη, η αρχιτεκτόνισσα Ιωάννα Βαλλίνα, ο ζωγράφος Ανδρόνικος Θεοχαρίδης και ο γεωπόνος Θοδωρής Αγγελέλλης. Για πρόσβαση στον ελαιώνα, επικοινωνήστε στο 6942202222. 

9 Αυγούστου, 20:30
Οι τέσσερις φορές: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Le Quattro Volte" του Michelangelo Frammartino (2010, 88 λεπτά) στο Hermitage Sykaminea στη Συκαμιά. Προλογίζει ο εικαστικός Andreas Sell.

Χώρος: K-Gold Temporary Gallery, Αγία Παρασκευή Λέσβου.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020