Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΜΥΚΟΝΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online η συναυλία "Μουσικές διαδρομές στον Λαβύρινθο Ι" από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Μένουμε Σπίτι - Μουσική

Online η συναυλία "Μουσικές διαδρομές στον Λαβύρινθο Ι" από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

0.0
Περιγραφή
Με τη συναυλία "Μουσικές διαδρομές στον Λαβύρινθο Ι" που δόθηκε στις 9/2/20 στην αίθουσα "Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού" του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου Μουσικές του κόσμου 2019/20, συνεχίζονται το Σάββατο 16/5, στις 20:00, οι online πρεμιέρες του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. 

Πρόκειται για τη δέκατη κατά σειρά διαδικτυακή προβολή, που περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της συναρπαστικής εναρκτήριας συναυλία της συνεργασίας του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος με το ΠΣΚΗ. Ο Ross Daly στη λύρα, το tarhu και το αφγανικό rabab, συμπράττει με την Κέλυ Θωμά στη λύρα, την Mayu Shviro στο βιολοντσέλο, τον Κώστα Πουλιανάκη στα κρουστά και τον Ταξιάρχη Γεωργούλη στο ούτι. Το μουσικό σύνολο ερμηνεύει ένα πρόγραμμα επιλεγμένων συνθέσεων του διακεκριμένου Ιρλανδού μουσικού, προεκτείνοντας την βαθιά του γνώση και την αέναη έρευνά του στην τροπικότητα των μουσικών παραδόσεων του κόσμου.

Η συναυλία θα μεταδοθεί από το κανάλι του ΠΣΚΗ στο YouTube καθώς και από την ιστοσελίδα www.cccc.gr, ενώ θα παραμείνει αναρτημένη, έτσι ώστε να μπορεί το κοινό να την παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Δείτε που παίζεται (1)

Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΜΥΚΟΝΟΣ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020