Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΜΥΚΟΝΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Online εκδηλώσεις του Public για τον μήνα Μάιο

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Online εκδηλώσεις του Public για τον μήνα Μάιο

0.0
Περιγραφή
Μένουμε ασφαλείς, και παρακολουθούμε τη σειρά online εκδηλώσεων #PublicEventsGoSocial, του Public, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων. Οι εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά, μέσω της σελίδας του Public στο Facebook.

Πρόγραμμα Μαΐου:

• Νικόλας Σμυρνάκης, Πέμπτη 7/5 στις 20.00 "Γράψε τη δική σου Ιστορία" (Εκδόσεις Διόπτρα)
Το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του Νικόλα Σμυρνάκη με τίτλο "Γράψε τη δική σου Ιστορία" βασισμένη στα βιβλία του, σε ζωντανή μετάδοση, την Πέμπτη 7/5 στις 20.00. Θα συνομιλήσει με την δημοσιογράφο Χριστίνα Κανατάκη.

• Θεοφάνης Τάσης, Τρίτη 12/5 στις 20.00 "Ο κορονοϊός ως μαγικό τζίνι μιας εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης." (Εκδόσεις Αρμός)
Το Public μας προσκαλεί σε μια διαδικτυακή συζήτηση με τον καθηγητή Φιλοσοφίας Θεοφάνη Τάση και τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά για τον καινούργιο κόσμο που αναδύεται, την Τρίτη 12/5 στις 20.00. 

• Κώστας Κρομμύδας, Τετάρτη 13/5 στις 19.00, "Εβόρα" (Eκδόσεις Διόπτρα)
Το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα, "Εβόρα", σε ζωντανή μετάδοση, την Τετάρτη 13/5 στις 19.00.

• Μανίνα Ζουμπουλάκη Παρασκευές 15/5, 22/5 και 29/5 στις 19.00, Μαθήματα δημιουργικής γραφής "Πως χτίζεται ένας χαρακτήρας;"
Live σεμινάρια δημιουργικής γραφής με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη, βασισμένα στο βιβλίο της "Πως να γράψεις" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Την Παρασκευή 15/5 μας εξηγεί πώς χτίζεται ένας χαρακτήρας.
Την Παρασκευή 22/5 μας εξηγεί πώς ξεκινάει, και πώς παίρνει φορά η πλοκή.
Την Παρασκευή 29/5 μας εξηγεί πώς αποκτάνε βάθος οι χαρακτήρες και η ιστορία μας.

Λένα Μαντά, Δευτέρα 18/5 στις 20.00 "Οι Τρεις Άσοι" (Εκδόσεις Ψυχογιός)
Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά, "Οι Τρεις Άσοι" σε ζωντανή μετάδοση, την Δευτέρα 18/5 στις 20.00. Θα συνομιλήσει μαζί της ο Μηνάς Τσαμόπουλος.

• Μάικ Βάικινγκ, Τρίτη 19/5 στις 19:00, "Η Τέχνη της Δημιουργίας Αναμνήσεων" (Εκδόσεις Μίνωας)
Ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Έρευνας Ευτυχίας & συγγραφέας των διεθνών Best seller Hygge & Lykke, αποκαλύπτει πώς να δημιουργούμε ευτυχισμένες αναμνήσεις & πώς να τις διατηρούμε στη μνήμη μας. Μαζί του συνομιλεί η δημοσιογράφος και συγγραφέας Φλώρα Κασσαβέτη.

Χρήστος Χωμενίδης Τετάρτη 20/5 στις 20.00, "Ο Βασιλιάς της" (Εκδόσεις Πατάκη)
Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Χωμενίδη, "Ο Βασιλιάς της" σε ζωντανή μετάδοση, την Τετάρτη 20/5 στις 20.00. 

• Γίργκεν Μπανσέρους, Πέμπτη 21/5 στις 17:00, "Η μύτη της θεάς" (Μεταίχμιο)
Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν τον Γίργκεν Μπανσέρους σε ζωντανή μετάδοση για την πρώτη ελληνική περιπέτεια του Ντετέκτιβ Κλουζ στο νέο του βιβλίο "Η Μύτη της Θεάς".

• Κατερίνα Κρις, Παρασκευή 22/5 στις 17:00, "Φράντζ Κλάφτα-Τα Λόγια Είναι Περιττά!" (Εκδόσεις Πατάκη)
Η Κατερίνα Κρις θα ξεφυλλίσει ζωντανά το τελευταίο της βιβλίο "Φραντζ Κλάφτα – Τα Λόγια Είναι Περιττά!" κι ύστερα θα ζωγραφίσει για πρώτη φορά τον ασπρόμαυρο ήρωα της... έγχρωμο!

• Μάικ Βάικινγκ, "Η Τέχνη της Δημιουργίας Αναμνήσεων" (Εκδόσεις Μίνωας) - 25/5 και ώρα 19.00 
Ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Έρευνας Ευτυχίας & συγγραφέας των διεθνών Best seller Hygge & Lykke, αποκαλύπτει πώς να δημιουργούμε ευτυχισμένες αναμνήσεις & πώς να τις διατηρούμε στη μνήμη μας. Μαζί του συνομιλεί ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς.

• Ευάγγελος Ζουμπανέας, "Διατροφική Νοημοσύνη και μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής" (Εκδόσεις Κλειδάριθμος) - 26/5 και ώρα 20.00 
Το Public, λοιπόν, και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος μας προσκαλούν στο διαδικτυακό σεμινάριο "Διατροφική Νοημοσύνη και μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής" με τον Ευάγγελο Ζουμπανέα που βασίζεται στο βιβλίο του "Διατροφική Νοημοσύνη".

• Σοφία Νικολαΐδου, "Το Χρυσό Βραχιόλι" (Εκδόσεις Μεταίχμιο) - 27/5 και ώρα 20:00
Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Νικολαΐδου, "Το Χρυσό Βραχιόλι". Με τη συγγραφέα συνομιλεί ο Παύλος Τσίμας. 

• Μιχάλης Ψαλιδόπουλος, "Τα δάνεια της Ελλάδας" (Εκδόσεις Παπαδόπουλος) - 28/5 και ώρα 20:00
Ο Μιχάλης Ψαλιδόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συνομιλήσει για το βιβλίο του "Τα Δάνεια της Ελλάδας" με την Κωνσταντίνα Μπότσιου, Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020